• zhibo1
  • jinjue1
  • zhibo3
  • ngeunaan-01
  • SAM_9486
  • ngeunaan3

Tentang Kami

TIANTAI CELLULOSE CO., LTD mangrupikeun produsén éter selulosa di Cina, khusus dina produksi éter selulosa, Dumasar di Shandong Cina, kapasitas total 20000 ton per taun.
Produk kami kaasup Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Hydroxyethyl Methyl Cellulose (MHEC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Sodium Carboxy Methyl Cellulose (CMC), Ethyl Cellulose (EC), Redispersible Polymer Powder (RDP) jsb, anu bisa loba dipaké. dina konstruksi, tilelep napel, garing campuran mortir, témbok putty, Skimcoat, cet lateks, farmasi, kadaharan, kosmetik, detergent jsb aplikasi.

Tempo deui

Keunggulan Kami

Produsén sélulosa éter profésional ti Cina.

  • Rentang produk

    Rentang produk

    Urang bisa nyadiakeun sagala runtuyan éter selulosa, industri, dahareun jeung pharma kelas, minuhan sarat customer tina aplikasi béda.

  • tanaga profésional

    tanaga profésional

    Kami parantos ngalaman spesialis anu damel di widang selulosa éter mangtaun-taun, tiasa nyayogikeun jasa saatos penjualan anu saé ka para nasabah, tiasa ngajawab patarosan palanggan dina 24 jam.

  • Kualitas Stabil

    Kualitas Stabil

    Kami nerapkeun sistem kontrol DCS canggih, nu ngajamin kualitas stabil pikeun batches.With béda kapasitas cukup, urang bisa ngajamin suplai stabil ka konsumén.

produk urang

Difokuskeun Éter Selulosa

warta

  • Bédana hidroksipropil métilselulosa HPMC sareng hidroksiétil selulosa HEC

    20-Okt-2022

    Aya monosodium glutamat industri, karboksimétil selulosa, hidroksipropil métil selulosa, jeung hidroksiétil selulosa, nu panglobana dipaké.Diantara tilu jinis selulosa, anu paling hese dibédakeun nyaéta hidroksipropil métilselulosa sareng hidroksiétil selulosa.Hayu urang ngabedakeun ...

  • Klasifikasi pamakéan hidroksipropil métilselulosa?

    20-Okt-2022

    Hydroxypropyl methylcellulose dibagi jadi dua jenis: tipe panas-lebur biasa jeung tipe instan-cai tiis.Hydroxypropyl methylcellulose ngagunakeun 1. Gypsum series Dina produk séri gips, éter selulosa utamana dipaké pikeun nahan cai sarta ngaronjatkeun smoothness.Babarengan aranjeunna masihan sababaraha relief....

  • kumaha carana milih Hydroxypropyl methylcellulose?

    20-Okt-2022

    Hydroxypropyl methylcellulose mangrupakeun bahan baku loba dipaké.Utamana dina pamakéan bubuk putty.Aya loba sipat produk kayaning: résistansi uyah, aktivitas permukaan, gelation termal, stabilitas PH, ingetan cai, adhesion, jsb Sanajan kitu, hydroxypropyl methylcellulose ogé rawan ...

maca deui