• spanduk2
  • spanduk1
  • zhibo3
  • SELULOSA ANXIN
  • anxin selulosa
  • HPMC

Tentang Kami

Anxin Selulosa Co., Ltd nyaéta produsén éter selulosa di Cina, husus dina produksi selulosa éter, Dumasar di Cangzhou Cina, total kapasitas 27000 ton per taun.
Produk kami kaasup Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Hydroxyethyl Methyl Cellulose (MHEC), Hydroxyethyl Cellulose (HEC), Sodium Carboxy Methyl Cellulose (CMC), Ethyl Cellulose (EC), Redispersible Polymer Powder (RDP) jsb, anu bisa loba dipaké. dina konstruksi, tilelep napel, garing campuran mortir, témbok putty, Skimcoat, cet latex, farmasi, kadaharan, kosmetik, detergent jsb aplikasi.

Tempo deui

Keunggulan Kami

Produsén sélulosa éter profésional ti Cina.

  • Rentang produk

    Rentang produk

    Urang bisa nyadiakeun sagala runtuyan éter selulosa, industri, dahareun jeung pharma kelas, minuhan sarat customer tina aplikasi béda.

  • tanaga profésional

    tanaga profésional

    Kami parantos ngalaman spesialis anu damel di widang selulosa éter mangtaun-taun, tiasa nyayogikeun jasa saatos penjualan anu saé ka para nasabah, tiasa ngajawab patarosan palanggan dina 24 jam.

  • Kualitas Stabil

    Kualitas Stabil

    Urang nerapkeun sistem kontrol DCS canggih, nu ngajamin kualitas stabil pikeun batches.With béda kapasitas cukup, urang bisa ngajamin suplai stabil ka konsumén.

produk urang

Difokuskeun Éter Selulosa

warta

  • Kaunggulan tina CMC dina cairan pangeboran.

    Jul-23-2024

    1. Alus kinerja thickening CMC boga pangabisa thickening alus tur éféktif bisa ningkatkeun viskositas cairan pangeboran.Pangaruh thickening Ieu bisa ningkatkeun kamampuh gantung tina cairan pangeboran, nyegah cuttings pangeboran ti settling, sarta mastikeun cleanlin ...

  • Peran hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) dina beton

    Jul-23-2024

    Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) nyaéta sanyawa éter selulosa non-ionik anu loba dipaké dina bahan wangunan, kadaharan, farmasi jeung bahan kimia sapopoé.Dina beton, HPMC, salaku aditif, ngagaduhan seueur fungsi sareng kaunggulan unik sareng tiasa sacara signifikan ningkatkeun perfor ...

  • Sipat Viskositas Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

    Jul-20-2024

    Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) mangrupa turunan éter selulosa penting anu geus loba dipaké dina loba widang industri kusabab sipat fisik jeung kimia unik na.Sipat viskositasna mangrupikeun salah sahiji sipat anu paling penting tina HPMC, langsung mangaruhan kinerja na ...

maca deui