Tentang Kami

TIANTAI CELLULOSE CO.,LTD

is selulosa éterprodusén diCina

Spésialisasi dina produksi éter selulosa, Dumasar di Shandong Cina, total kapasitas 20000 ton per taun.
Urangselulosa éterproduk kaasup Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC), Métil Hidroksiétil Selulosa (MHEC), Hidroksiétil Selulosa (HECNatrium Karboksi Métil Selulosa (CMC), Étil Selulosa(EC), Bubuk Polimér Redispersible (RDP) jsb, nu bisa loba dipaké dina konstruksi, tilelep napel, garing campuran mortir, témbok putty, Skimcoat, cet lateks, farmasi, kadaharan, kosmetik, detergent jsb aplikasi.

Saha Urang

Tiantai Cellulose Co., Ltd mangrupikeun pabrik éter selulosa pikeun produk turunan selulosa ti Cina, Tempatna di kota bersejarah sareng budaya anu indah sareng basis produksi kimia nasional, perusahaan kami mangrupikeun perusahaan modern anu ngahijikeun R&D, produksi sareng perdagangan.Produksi produk kimia sapertos hidroksipropil métil selulosaHPMC, métil selulosaMC, hidroksiétil selulosaHEC, natrium karboksimétil selulosaCMC, métil hidroksiétil selulosaMHEC, Étil selulosa EC, bubuk polimér redispersibleRDP, jsb Selulosa éter Produk anu loba dipaké dina konstruksi, kadaharan, kimia sapopoé, keramik, kertas-pembuatan, detergents, aditif minyak bumi sarta loba widang lianna.

ngeunaan4
ngeunaan5

Pausahaan boga laboratorium canggih, sarta dilengkepan insinyur full-waktu pikeun mastikeun ngadalikeun kualitas, pikeun mastikeun yén sakabéh indikator produk kaluar ti pabrik nepi ka alus, sarta nyadiakeun produk pribadi nurutkeun pangabutuh customer.Simkuring boga sistem layanan lengkep, kakuatan teknis kuat, alat-alat produksi jeung manajemén humanistik, sarta narékahan pikeun terus ngaronjatkeun kualitas sakabéh parusahaan jeung ngudag model gambar industri.Tiantai Selulosa Co., Ltd unswervingly bakal ngandelkeun gaya teknis kuat. sareng sistem manajemen kualitas anu sampurna pikeun nyayogikeun produk sareng jasa saatos penjualan anu sampurna.

Pausahaan ieu dianggap "Pausahaan Ékonomi Ékonomi Pangsaéna" ku Komite Kota Shandong, "Pausahaan Kredit Tingkat AA" ku Bank Pertanian Cina, sareng "Pausahaan Standar Manajemén Kualitas ISO".Urang meunang hadiah kelas munggaran di Shandong Ilmiah jeung Téknologi Kamajuan Awarding;QualiCell® mangrupikeun merek produk éter selulosa unik kami.Urang konsentrasi dina éter selulosa.HPMC, MHEC, HEC, CMC mangrupakeun produk utama kami manufacturing.We ngartos kabutuhan husus konsumén urang sarta ngidinan urang pikeun minuhan sarat customer individual, sarta kami mantuan nyadiakeun layanan berharga pikeun ngaronjatkeun proses maranéhanana jeung produk rengse.

QualiCell® Selulosa éter dileler ku Shandong Publisitas Departemen salaku brand well-dipikawanoh tina Shandong industri selulosa éter;QualiCell® dihargaan salaku mérek dagang anu kasohor di pasar éter selulosa domestik.Saatos sababaraha taun usaha di pasar, kami parantos nyayogikeun produk éter selulosa ka langkung ti 20 nagara. sareng Tiantai Selulosa mangrupikeun salah sahiji panyalur éter selulosa anu paling dipercaya di dunya. Dina 2020, urang ngadegkeun pabrik éter selulosa énggal di distrik anyar Bohai, nu sabudeureun 80KM ka Tianjin Port, kapasitas taunan nyaéta 27000ton, utamana ngahasilkeun pharma jeung dahareun kelas HPMC, kelas industri Hydroxypropyl Métil selulosa HPMC jeung Métil Hydroxyethyl Selulosa MHEC, etc.We are looking maju ka win-win gawé babarengan saling.

Naon Urang Boga

Naon Aplikasi Produk kami?

Aditif Konstruksi, Perekat Genteng,
mortir campuran garing, jas skim, dempul témbok,
Gypsum plester, Semen plester
Detergén,
Éksipién farmasi,
Aditif pangan,

Naon Pasar Produksi urang?

Éropa, Cina, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Amérika Kidul

Naon Jasa Kami?

1.We bisa ngahasilkeun rupa sasmita produk éter selulosa, duanana pharma, kadaharan, kelas industri, éta bisa minuhan sarat klien tina widang aplikasi béda.
2.We anu ngagunakeun prosés pabrik éter selulosa unik sarta alat-alat ti Éropa, nu assure kualitas produk leuwih stabil dina bets béda.
3.We ogé bisa ngarancang produk nurutkeun sarat customer.Urang ngarti kaperluan individu konsumén urang jeung ngamungkinkeun urang pikeun minuhan sarat individual, sarta kami mantuan nyadiakeun layanan nilai-ditambahkeun pikeun ngaronjatkeun proses maranéhanana jeung produk rengse.

Kumaha urang ngajawab?

Kami ngarengsekeun masalah ku cara naroskeun patarosan, sareng ngarengsekeun masalah ngaliwatan kamampuan urang pikeun nyiptakeun sareng nerapkeun kimia khusus, ngamungkinkeun para palanggan kami pikeun ngagedékeun efficacy, ningkatkeun usability, ningkatkeun daya tarik, mastikeun integritas, sareng ningkatkeun kauntungan produk sareng aplikasina.

Urang janji naon?

Kami gairah jeung ulet solvers, komitmen pikeun ngamekarkeun praktis, solusi inovatif tur elegan pikeun masalah kompléks dina kimia terapan, salawasna megatkeun ngaliwatan wates mungkin, sarta ngaronjatkeun daya saing konsumén urang di industri béda.

Naon nilai urang?

Nilai-nilai inti urang ngagambarkeun komitmen jangka panjang perusahaan tradisional urang, nunjukkeun komitmen teguh urang ka jalma-jalma sareng para nasabah, sareng nunjukkeun cara kerja urang. inisiatif konci na komitmen dina kelestarian, dampak masarakat, diversity, equity jeung inklusi, sarta cara séjén kami beroperasi.

Naon budaya urang?

Karagaman, kaadilan sareng kasabaran mangrupikeun inti budaya kinerja luhur urang.Ayeuna, ti manajer senior dugi ka karir awal, kami kerja keras pikeun ningkatkeun perwakilan.Kami ngukur kamajuan urang pikeun ningali naon anu tiasa dianggo sareng naon anu tiasa dilakukeun langkung saé.Kami ngadegkeun prakték sareng sistem pangrojong, sapertos grup sumberdaya staf, pikeun nyumponan kabutuhan kelompok jalma anu béda-béda sareng ngabantosan urang sadayana gaduh kaahlian pikeun ngamajukeun inklusif.

KIMA Bakal neruskeun uphold tujuan ngadegkeun bisnis kalawan integritas, fokus kana téhnologi, kualitas sarta layanan palanggan.Ngadegkeun situs panalungtikan sareng pamekaran bahan wangunan anyar Kima Chemical henteu ngan ukur museurkeun kana inovasi téknologi produk, tapi ogé nyayogikeun tés, kontrol sareng perbaikan produk anu saé, nyayogikeun palanggan produk kualitas luhur sareng stabil sareng jasa téknis anu sampurna, anu ngamungkinkeun para nasabah ngirangan produksi. Ningkatkeun kualitas produk bari costing.

Adhering kana konsép "manajemén kualitas, jasa jujur", kalawan sumanget pragmatisme, inovasi, jeung integritas, kami geus ngadegkeun hubungan koperasi jeung koperasi alus kalawan loba universitas sarta lembaga panalungtikan ilmiah.Mastikeun kamampuan ngembangkeun produk sareng poténsi pamekaran.Ayeuna, éta parantos ngawangun konsép jasa kalayan élmu sareng téknologi salaku inti, manajemén salaku yayasan, sareng jasa salaku jaminan.Urang ngandelkeun kakuatan teknis pikeun terus ngamekarkeun produk anyar, mastikeun ngadalikeun kualitas produk, ngurangan biaya produksi, ngaronjatkeun daya saing, sarta aktip dilegakeun pasar domestik jeung luar nagri.

Salila sababaraha taun, kami parantos nganut filosofi bisnis kajujuran sareng kualitas.Kalayan usaha gabungan urang sareng dukungan kuat para nasabah sareng réréncangan, Kima parantos kéngingkeun tempat dina persaingan pasar anu sengit.Urang keukeuh yén naon konsumén urang hayang téh naon urang kerja keras nyadiakeun konsumén produk alus, jasa considerate, harga preferential, sarta nyugemakeun konsumén.Pikeun ngahontal kerjasama jangka panjang sareng kaayaan win-win antara pasokan sareng paménta.

Tiantai Selulosa daék indit leungeun dina leungeun jeung jalma wawasan ti sagala lapisan kahirupan, aktip ngajajah, sarta babarengan ngajaga lingkungan geulis tur miara kaséhatan manusa kalawan rasa luhur tanggung jawab sosial!