Base Coats

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun jas Dasar ngalangkungan kaunggulan ieu: Ningkatkeun waktos buka langkung lami.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Base coat
Base coats nyaéta sistem aditif munggaran.Hal ieu dipaké pikeun ngaronjatkeun kakuatan aditif of topcoat nu, ngaronjatkeun fullness of topcoat nu, nyadiakeun anti-layering, sarta nyadiakeun fungsi jenuh, jsb, bari mastikeun uniformity of topcoat jeung ngamungkinkeun sistem iklan maén pangaruh maksimum sarta alus. pangaruh, fungsi mitigasi, résistansi, jsb.
Dasar renders dipaké pikeun coatings tembok jeung ceilings.Aranjeunna ngabentuk substrat pikeun palapis salajengna sapertos palapis finish hiasan sareng ubin.Semén basis renders bisa dipaké internal tur externally.
pamakéan exterior, hiji-lapisan ngajadikeun fungsi salaku multi-lapisan exterior sistem plastering (basa renders na coatings finish hiasan).Aranjeunna umumna diwarnaan sareng ditetepkeun salaku monocouche atanapi monocapa.

Base-jaket

Formulasi primers anu paling umum dianggo nyaéta:
1. Beusi beureum cathodic electrophoretic Primer: pilem cet ieu adhesion alus tur lalawanan korosi, nu punjul mun anodic electrophoretic Primer.Ieu cocog pikeun Primer bagian logam, sarta utamana cocog pikeun Primer produk baja.
2. tipe Anyar tina logam Primer anticorrosive: cet The dries gancang, boga adhesion kuat, sipat mékanis alus, sarta ngabogaan résistansi minyak alus, résistansi karat sarta lalawanan korosi.Utamana dipaké pikeun palapis handap rupa awak mobil, compartments jeung bagian.
3. Fosfat Primer: dipaké salaku Primer pikeun substrat panggih.
4. Amino alkyd primer sekundér: dipaké pikeun coatings panengah.Ieu cocog pikeun lapisan putty nu geus coated kalawan Primer sarta geus smoothed ngeusian liang keusik jeung séréal tina lapisan putty.
5. tipe anyar kai sealing Primer: cocog pikeun kai sealing Primer, hiasan jeung coatings arsitéktur.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu