Blok peletakan napel

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun perekat peletakan Blok ngaliwatan kaunggulan ieu:
Waktos kerja panjang
Taya curing diperlukeun sanggeus karya block rengse
Ningkatkeun adhesion antara dua blok
Gancang & ekonomis

Blok peletakan napel

Adhesives blok beton aerated dipaké pikeun ngawangun tembok dijieunna tina blok beton aerated, utamana bata keusik kapur digosok atawa klinkers.Ngawangun témbok sapertos ngan ukur nyiptakeun sendi leutik sahingga kamajuan pangwangunan langkung gancang sareng langkung efisien kalayan téknologi adhesion modern ieu.
Ieu mangrupakeun produk rengse dijieunna tina polimér polimér husus sarta bahan silikat hidrolik pikeun blok aerated, kalawan rupa-rupa aditif-kinerja tinggi.Kinerja anu kuat, cocog pikeun masonry kalayan blok tambahan.Cai mibanda ciri hawa merenah, cai jeung lalawanan abrasion, anti korosi, ékonomi jeung practicality.

Blok-peletakan-napel

parentah
1 Aduk produk ieu sareng cai dina nisbah 4: 1 dugi ka janten némpelkeun tanpa gumpalan.Hayu nangtung pikeun 3 ~ 5 menit sateuacan dianggo;
2 Nyebarkeun napel dicampur merata dina blok ku scraper husus, sarta ngawangun eta dina waktu muka, nengetan ngabenerkeun tingkat sarta verticality tina blok;
3 Beungeut blok kudu datar, teguh, beresih, bébas tina noda minyak jeung lebu ngambang.Produk anu disiapkeun kedah dianggo dina 4 jam;
4 The ketebalan palapis nyaeta 2 ~ 4mm, sarta jumlah témbok téh 5-8kg per méter pasagi.
Dirancang pikeun pamakéan ku cai pikeun ngahasilkeun kakuatan tinggi mortir thixotropic, pikeun peletakan aerated beton beurat lampu, ngapung bata lebu, semén blok kerung, blok beton sélular atawa smoothing ngaliwatan beungeut karya block dina lapisan upto 12mm ketebalan, nu minuhan jeung ngaleuwihan sarat. Standar Nasional sareng Internasional.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu