Wangunan adul rengse

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun kinerja ngaliwatan kaunggulan handap: ningkatkeun kakuatan adhesion, résistansi abrasion, kalenturan, résistansi noda, ngurangan nyerep cai jeung ngajaga breathability alus.

Wangunan adul rengse
Wangunan adul rengse mangrupakeun bahan dipaké pikeun hiasan exterior jeung panyalindungan kayaning mortir hiasan, némpelkeun mortir textured, cet batu warni, jsb Ngaliwatan pilihan bahan béda, kelir, jeung métode dilarapkeun pikeun tembok éksternal, éta achieves rupa gaya artistik warni, némbongkeun béda. ciri jeung kaéndahan.Kecap Façades asalna tina basa Italia "facciata", sarta dihartikeun salaku luar atawa sakabéh beungeut luar wangunan.Istilah ieu mindeng dipaké pikeun ngarujuk ngan ka beungeut utama atawa hareup imah.A fasad nyaéta témbok exterior atawa beungeut wangunan, sarta eta biasana ngalibatkeun elemen desain kawas panempatan ngahaja tina jandéla atawa panto.
Dina arsitéktur, fasad mangrupikeun salah sahiji unsur luar anu paling penting dina wangunan.Fasad netepkeun ekspektasi sareng ngahartikeun rasa tina struktur sakabéh.Éta ogé tiasa ngabantosan ngahontal tujuan nyampur sareng sakuliling atanapi nangtung kaluar tina balaréa.

Wangunan-fasad-réngsé

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu