Karboksi Métil Selulosa (CMC)

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Carboxy Métil Selulosa
Sinonim: CMC;Natrium Karboksi Métil Selulosa;Karboksi Métil Selulosa;Karboksil Métil Selulosa Karmelosa;Natrium CMC
CAS: 9004-32-4
EINECS: 618-378-6
Penampilan:: Bubuk Bodas
Bahan baku: katun halus
Mérek dagang: QualiCell
Asalna: Cina
MOQ: 1 ton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Natrium karboksimétil selulosa, ogé katelah karboksimétil selulosa, CMC, nyaéta jinis selulosa anu paling seueur dianggo sareng paling sering dianggo di dunya ayeuna.Bubuk serat atanapi granular bodas.Éta turunan selulosa kalayan gelar polimérisasi glukosa 100 dugi ka 2000. Éta henteu bau, hambar, hambar, higroskopis, sareng teu leyur dina pangleyur organik.

Natrium carboxymethyl selulosa kompatibel jeung solusi asam kuat, uyah beusi larut, sarta sababaraha logam lianna kayaning aluminium, raksa jeung séng.Sodium carboxymethyl selulosa bisa ngabentuk ko-aggregates kalawan gelatin jeung pektin, sarta ogé bisa ngabentuk kompléx jeung kolagén, nu bisa endapanana. protéin nu boga muatan positif tangtu.

Inspeksi Kualitas

Indikator utama pikeun ngukur kualitas CMC nyaéta derajat substitusi (DS) sareng kamurnian.Sacara umum, sipat CMC béda lamun DS béda;nu leuwih luhur darajat substitusi, nu kuat kaleyuran, sarta hadé transparansi jeung stabilitas solusi.Numutkeun laporan, nalika darajat substitusi CMC antara 0,7 sareng 1,2, transparansi langkung saé, sareng viskositas solusi caina maksimal nalika pH antara 6 sareng 9. Pikeun mastikeun kualitasna, salian ti pilihan agén etherifying, sababaraha faktor mangaruhan darajat substitusi na purity ogé kudu dianggap, kayaning jumlah hubungan antara alkali jeung agén etherifying, waktu éterifikasi, eusi cai sistem, suhu, nilai pH, Konsentrasi solusi jeung uyah, jsb.

Pasipatan has

Penampilan Bodas nepi ka bubuk bodas
Ukuran partikel 95% lulus 80 bolong
Gelar substitusi 0.7-1.5
nilai PH 6.0~8.5
Kamurnian (%) 92 mnt, 97 mnt, 99,5 mnt

Kelas populér

Aplikasi Kelas tipikal Viskositas (Brookfield, LV, 2% Solu) Viskositas (Brookfield LV, mPa.s, 1%Solu) Gelar Panggantian Kasucian
Pikeun Paint CMC FP5000   5000-6000 0.75-0.90 97% mnt
CMC FP6000   6000-7000 0.75-0.90 97% mnt
CMC FP7000   7000-7500 0.75-0.90 97% mnt
Pikeun kadaharan

 

CMC FM1000 500-1500   0.75-0.90 99,5% mnt
CMC FM2000 1500-2500   0.75-0.90 99,5% mnt
CMC FG3000   2500-5000 0.75-0.90 99,5% mnt
CMC FG5000   5000-6000 0.75-0.90 99,5% mnt
CMC FG6000   6000-7000 0.75-0.90 99,5% mnt
CMC FG7000   7000-7500 0.75-0.90 99,5% mnt
Pikeun detergent CMC FD7   6-50 0.45-0.55 55% mnt
Pikeun Odol CMC TP1000   1000-2000 0,95 mnt 99,5% mnt
Pikeun Keramik CMC FC1200 1200-1300   0.8-1.0 92% mnt
Pikeun widang minyak CMC LV   70 max 0,9 mnt  
CMC HV   2000 max 0,9 mnt

Aplikasi

Jenis Mangpaat Aplikasi husus Pasipatan Garapan
Cet cét lateks Thickening jeung Cai-ngariung
Dahareun És krim
Produk bakery
Thickening sareng stabilisasi
stabilisasi
Pangeboran minyak Cairan Pangeboran
Cairan lengkep
Thickening, ingetan cai
Thickening, ingetan cai

Cai mibanda fungsi adhesion, thickening, strengthening, emulsification, ingetan cai jeung gantung.
1. CMC dipaké salaku thickener dina industri pangan, boga katirisan alus teuing jeung stabilitas lebur, sarta bisa ngaronjatkeun rasa produk jeung manjangkeun waktu neundeun.
2. CMC bisa dipaké salaku hiji penstabil emulsion pikeun injections, a map jeung pilem-ngabentuk agén pikeun tablet dina industri farmasi.
3. CMC di detergents, CMC bisa dipaké salaku agén redeposition anti taneuh, utamana pangaruh redeposition anti taneuh dina fabrics serat sintétik hidrofobik, nu nyata leuwih hade tinimbang serat carboxymethyl.
4. CMC bisa dipaké pikeun nangtayungan sumur minyak salaku penstabil leutak jeung agén cai-panahan dina pangeboran minyak.Konsumsi unggal sumur minyak nyaéta 2,3t pikeun sumur deet sareng 5,6t pikeun sumur jero.
5. CMC bisa dipaké salaku agén anti settling, emulsifier, dispersant, agén leveling, sarta napel pikeun coatings.Bisa merata ngadistribusikaeun palapis palapis dina pangleyur ku kituna palapis moal delaminate keur lila.Hal ieu ogé loba dipaké dina cet teh.

aplikasi1
aplikasi2

Bungkusan

CMC Produk dibungkus dina kantong kertas tilu lapisan sareng kantong poliétilén jero bertulang, beurat bersih nyaéta 25kg per kantong.
12MT / 20'FCL (kalayan Pallet)
14MT / 20'FCL (tanpa Pallet)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali