Keramik

Keramik

Keramik honeycomb seueur dianggo dina pembangkit listrik, desulfurisasi sareng denitrifikasi, sareng perawatan gas knalpot mobil.Kalayan kamajuan téknologi, téknologi keramik honeycomb témbok ipis beuki dianggo.Éter selulosa maénkeun peran penting dina produksi keramik honeycomb témbok ipis jeung nyata mangaruhan ingetan bentuk awak héjo.
Engobes jeung glazes
Épék réologi anu ngarobih Tylose nyegah sedimentasi padet ogé ngadukung aliran anu hadé tina slip glazing, mastikeun lapisan seragam awak keramik.Dina kaayaan garing, KimaCell nguatkeun kamampuan film glaze pikeun ngabeungkeut permukaan keramik, ngajantenkeun lemes sareng stabil.

Keramik

Ekstrusi
KimaCell mangrupa aditif indispensable pikeun plastification of extrusion keramik, utamana pikeun Tonjolan keramik teknis, dipaké dina industri otomotif jeung kimia.Conto has nyaéta substrat katalis sayang madu sareng saringan partikel pikeun aplikasi saatos-perlakuan gas buang.KimaCell nembongkeun hidrasi gancang sarta bareuh sarta unfolds plastification sarta pangaruh ingetan cai dina cara kacida efisien.Kalayan kombinasi stabilitas termal anu luhur, kakuatan héjo anu luhur sareng eusi serat anu rendah, KimaCell ngamungkinkeun tingkat ékstrusi anu luhur, bahkan kalayan substrat témbok anu ipis.Dina prosés drying KimaCell nyegah retakan ngaliwatan pangaruh mengikat anak, Sajaba dirojong ku kamampuhan gelation termal na.
Bubuk Granulating
Éter selulosa nyegah sedimentasi dina slip drying semprot sarta meta salaku modifier rheology.Éta nyumbang kana distribusi ukuran partikel anu nguntungkeun tina granul garing sareng ngeusian gancang tina cetakan pencét.Dina kombinasi sareng plasticising sareng aditif sanésna, éta nyayogikeun kakuatan héjo anu luhur sareng nunjukkeun paripolah debinding anu saé.

Engobes & Glazes
Casting pita: Pamakéan éter selulosa nyadiakeun aliran hadé tur leveling sarta ketebalan leuwih seragam.résidu natrium low nyadiakeun purity diperlukeun pikeun barang éléktronik.Gelasi termal ngirangan migrasi binder sareng lepat permukaan.

Metalurgi bubuk
Dina aplikasi ékstrusi metalurgi bubuk, sasmita éter selulosa husus nyadiakeun éfék thickening beredar dina cai jeung dina komposisi tangtu pangleyur organik.

Ekstrusi
Casting pita: Pamakéan éter selulosa nyadiakeun aliran hadé tur leveling sarta ketebalan leuwih seragam.résidu natrium low nyadiakeun purity diperlukeun pikeun barang éléktronik.Gelasi termal ngirangan migrasi binder sareng lepat permukaan.

Éter selulosa KimaCell mangrupakeun aditif indispensable pikeun rupa-rupa aplikasi keramik.Produk kami anu khusus janten Binder, Plasticizer, Modifier Rheology, Stabilizer, kelas keramik KimaCell tiasa ngabantosan anjeun ningkatkeun kualitas produk anjeun sareng ngaoptimalkeun efisiensi prosés anjeun:
· Nyadiakeun lubricity alus tur plasticity.
· Sagemblengna masihan operability of molds produk keramik.
· Pastikeun struktur internal pisan padet sanggeus calcination, sarta beungeut produk lemes jeung hipu.
· Workability tina kapang produk keramik honeycomb
· Kakuatan héjo anu langkung saé tina produk keramik honeycomb
· Kinerja lubrication alus, nu kondusif pikeun Tonjolan molding
· Beungeut buleud sareng hipu.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC 60AX10000 klik di dieu