Pangeusi retakan

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun Crack filler ngalangkungan kaunggulan ieu: Ningkatkeun waktos buka langkung lami.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Pangeusi rengat
Pangisi retakan tiasa dianggo pikeun ngawarnaan, mosaik, batu, kai, kaca, papan aluminium-plastik sareng bahan sanésna.Agen caulking dijieunna tina rupa-rupa polimér molekular luhur jeung produk jahit refined luhur-tungtung.Éta waterproof, impermeable sarta non-perdarahan (1) Kaunggulan kayaning staining minyak.
(1) Nalika unpacking, mangga pariksa spésifikasi produk / dimensi / sasmita, jeung sajabana, jeung témpél produk tina model sarua di warung sarua, sarta ulah gaul jeung nempelkeun produk béda.
(2) Nyiapkeun témbok pikeun diaspal atawa diaspal saméméh diaspal, sarta nangtukeun cara peletakan bata nurutkeun bentuk paving.Lamun aya pola arah, produk kudu diteundeun dina arah ditémbongkeun pikeun ménta pangaruh hiasan pangalusna.
(3) Nalika pre-peletakan, dina taneuh alus, make dua garis nangtung, sarta ngagunakeun garis nangtung, make pangawasa horizontal dina pesawat horizontal lega, sarta ngagunakeun palu pikeun ngeset nangtung."

Retak-Filler

(4) Saatos peletakan ubin lantai, usap permukaan glazed bersih, campur agén caulking kalawan cai, sarta ngusap kana kelim nu.Pangeling-eling: Kahiji, bersihkeun kelim, bebas tina lebu jeung cai ngeuyeumbeu, pencét bubuk jeung cai.Dina nisbah 4: 1, tambahkeun cai herang ka agén caulking pikeun ngadamel némpelkeun, ngantepkeun 10 menit, teras aduk deui sareng saring kanggo dianggo.
Paké sendok lebu handap pikeun squeeze caulk dicampur kana gabungan ditangtayungan sapanjang diagonal ubin, sarta kompakkeun eta ku péso putty karét.Saatos caulk mimitina diubaran, nganggo bolu rada beueus pikeun mencét ubin Bersihkeun kaleuwihan agén caulking dina beungeut cai.Sanggeus 24 jam, make kaen garing pikeun beberesih salajengna;agén caulking ubin warna kapok boga fungsi waterproof jeung hawa, nu kedah di luhur 5 derajat.

Léngkah-léngkah ngagunakeun pangisi Crack:
1. Tuang cairan campuran husus kana wadahna bersih, lalaunan nambahkeun agén caulking, aduk rata ka némpelkeun seragam tanpa massa powdery, hayu nangtung pikeun 3-5 menit, lajeng aduk.
2. Squeeze agén caulking dicampur kana celah ditangtayungan sapanjang arah diagonal of masonry, sarta ulah ninggalkeun eta kosong.Anggo sudut serong kana sela pikeun ngikis kaleuwihan slurry, sareng ati-ati pikeun ngahindarkeunana.The slurry dina sela dibawa kaluar.
3. Sanggeus 10-15 menit atawa beungeut geus garing, usap beungeut ku bolu, rada beueus lawon katun atawa anduk dina gerak sirkular, sarta salajengna pencét caulk supados caulk padet tur beungeutna lemes.
4. Saatos grout geus garing, ngusap beungeut masonry nu ku bolu atawa kaen katun bersih ngaleupaskeun grout sésana.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu