Renders hiasan

Produk éter selulosa QualiCell HPMC / MHEC dina rendering dekoratif sacara signifikan bakal ningkatkeun sipat fisik sareng mékanis mortir, khususna modulus elastis sareng daya tahan.Salaku tambahan, résistansi noda sareng pemutihan tina rendering hiasan bakal ditingkatkeun.

éter selulosa pikeun Renders hiasan

Renders hiasan dijieunna tina ukur kualitas pangluhurna quartz, pasir, marmer na semén.
Tékstur Akrilik nyaéta palapis tékstur polimér-résin anu Pra-campuran, dumasar kana cai.
Pikeun alesan desain jeung panyalindungan cuaca, renders finish hiasan utamana dipaké salaku palapis final exterior.Biasana aranjeunna bodas tapi ogé tiasa diwarnaan ku pigmén anorganik.
plastering hiasan nyaéta sangkan plastering pangaruh leuwih hiasan ngaliwatan perbaikan téhnologi operasi sarta bahan, utamana kaasup batu sikat cai, batu iteuk garing, bata topeng, batu marengan cai, chopping batu palsu, brushing na striping lebu, sarta Mechanical, palapis elastis. , palapis roller, palapis warna, jsb.

Dekoratif-Renders

Plaster hiasan mortir dibagi kana lebu brushed, lebu smashed, lebu digosok, lebu sweeping, lebu belang, bulu raray hiasan, raray bata, katun jieunan, sarta Sparks témbok éksternal nurutkeun bahan béda, métode produksi jeung épék hiasan., Roller palapis, palapis elastis jeung mesin-blasted chip batu jeung plastering hiasan lianna.
Perbaikan karya plastering
1. Pikeun fenomena karuksakan kayaning peeling tina kulit abu, hollowing sarta ledakan lebu, sadaya bagian ruksak kudu dibasmi.Numutkeun jenis plastering aslina, mastikeun turutan metoda konstruksi, sarta ngalaksanakeun perbaikan parsial atawa replastering lengkep.
2. Pikeun retakan, nalika kulit abu retakan jeung matrix teu retak.Éta tiasa dilegaan sareng retakan langkung ti 20mm, miceun najis dina kelim, cai sareng moisten, teras nambal kelim numutkeun metode plastering.lebu patched kudu pageuh digabungkeun jeung lebu aslina tur lempeng;lamun kulit abu jeung dasarna retakan dina waktu nu sarua, Anu ngabalukarkeun retakan kudu kapanggih heula, lajeng plastering kudu ngalereskeun, retakan matrix kudu repaired kahiji, lajeng retakan permukaan kudu repaired.Lebu anu dicét deui kedah konsisten sabisa sareng permukaan lebu asli.
3. Pikeun plastering hiasan, bahan plastering anyar jeung heubeul kudu konsisten nalika repairing.Beungeut plastering lemes, nutup, sarta warna deukeut jeung koordinasi.Upami hese ngajamin warna anu sami sareng aslina.Metodeu shoveling kaluar na redoing bisa dicokot kana blok.Sambungan heubeul jeung anyar bisa twisted kana sagi opat biasa.Sanajan kelir béda, éta boga pangaruh saeutik dina penampilan.
4. Pikeun perbaikan parsial, plastering heubeul jeung anyar kudu digosok pageuh.Anjeun tiasa ngusap wewengkon sabudeureun heula, lajeng laun ngusap jero.Éta kedah dipadatkan sareng lemes nalika ngusap, sareng bagian anu ngagosok kedah dipadatkan.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu