Étil Selulosa (EC)

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Étil Selulosa
Sinonim: EC;selulosa,trietiléter;selulosaétil;Ethocel;aqualon
CAS: 9004-57-3
MF: C23H24N6O4
EINECS: 618-384-9
Penampilan:: Bubuk Bodas
Bahan baku: katun halus
Kalarutan cai: teu leyur
Mérek dagang: QualiCell
Asalna: Cina
MOQ: 1 ton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Étil Selulosa (EC) nyaéta bubuk anu hambar, ngalir bébas, bodas nepi ka cahya tan-berwarna. Étil selulosa nyaéta binder, urut pilem, sarta thickener.Hal ieu dipaké dina gels suntan, creams, sarta lotions.Ieu étil éter selulosa.Étil Selulosa EC téh leyur dina rupa-rupa pangleyur organik.Ilaharna, Étil Selulosa EC dipaké salaku non-swellable, komponén leyur dina matrix atawa sistem palapis.

Étil Selulosa EC tiasa dianggo pikeun ngalapis hiji atanapi langkung bahan aktif tina tablet pikeun nyegah aranjeunna ngaréaksikeun sareng bahan sanés atanapi sareng anu sanés.Bisa nyegah discoloration zat gampang oxidizable kayaning asam askorbat, sahingga granulations pikeun tablet gampang dikomprés sarta formulir dosage séjén.EC bisa dipaké sorangan atawa dina kombinasi kalayan komponén larut cai pikeun nyiapkeun sustained release pilem coatings nu remen dipake pikeun palapis mikro-partikel, pellets sarta tablet.

Étil selulosa teu bisa leyur dina cai, tapi leyur dina loba pangleyur organik, jadi EC dipaké dina tablet, granules agén napel na.Bisa ningkatkeun karasa tablet pikeun ngurangan tablet friability, éta bisa dipaké salaku agén film-ngabentuk pikeun ngaronjatkeun penampilan tablet, rasa terasing, pikeun nyegah gagalna ubar sénsitip cai pikeun nyegah panyaluran agén robah métamorf, promosi panyimpen tablet anu aman, ogé tiasa dianggo salaku bahan panguat pikeun tablet sékrési sustained.

Barang

Kelas K

Kelas N

Étoksi (WT%)

45.5 – 46.8

47.5 – 49.5

Viskositas mpa.s 5% solu.20 *c

4, 5, 7, 10, 20, 50, 70, 100, 150, 200, 300

Leungitna dina garing (%)

≤ 3.0

Klorida (%)

≤ 0.1

Sésa dina ignition (%)

≤ 0.4

logam beurat ppm

≤ 20

Arsén ppm

≤ 3

EC bisa leyur dina rupa pangleyur organik, pangleyur umum (rasio volume):

1) Toluena: Étanol = 4:1

2) Étanol

3) Aseton: Isopropanol = 65:35

4) Toluena: Isopropanol = 4:1

Métil Asétat: Métanol = 85:15

aplikasi1

Ngaran kelas

Viskositas

EC N4

3.2-4.8

EC N7

5.6-8.4

EC N10

8-12

EC N20

16-24

EC N22

17.6-26.4

EC N50

40-60

EC N100

80-120

EC N200

160-240

EC N300

240-360

Aplikasi

Étil Selulosa nyaéta résin multi-fungsi.Gawéna salaku binder, thickener, rheology modifier, film urut, sarta panghalang cai dina loba aplikasi sakumaha wincikan di handap:

Perekat: Étil Selulosa sacara lega dianggo dina lebur panas sareng élém dumasar-pangleyur sanés pikeun thermoplasticity anu saé sareng kakuatan héjo.Ieu leyur dina polimér panas, plasticizers, sarta minyak.

Coatings: Étil Selulosa nyadiakeun waterproofing, kateguhan, kalenturan sarta gloss tinggi kana cét sarta coatings.Ogé bisa dipaké dina sababaraha coatings husus kayaning dina kertas kontak dahareun, lampu fluoresensi, roofing, enameling, lacquers, varnishes, sarta coatings laut.

Keramik: Étil Selulosa dianggo pisan dina keramik anu didamel pikeun aplikasi éléktronik sapertos kapasitor keramik multi-lapisan.Gawéna salaku map sarta rheology modifier.Ogé nyadiakeun kakuatan héjo sarta kaduruk kaluar tanpa résidu.

Tinta Percetakan: Étil Selulosa dianggo dina sistem tinta dumasar-pangleyur sapertos gravure, flexographic sareng tinta percetakan layar.Éta organosoluble sareng cocog pisan sareng plasticizer sareng polimér.Eta nyadiakeun ningkat rheology jeung sipat mengikat nu mantuan formasi kakuatan tinggi na pilem lalawanan.

Bungkusan

12.5Kg / Serat Drum
20 kg / kantong kertas


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali