Exterior Insulation Finishing System (EIFS)

QualiCell Selulosa éter HPMC/MHEC produk bisa loba dipaké dina beungkeutan mortir jeung embedded mortir.Bisa nyieun mortir boga konsistensi ditangtoskeun, teu sag salila pamakéan, teu lengket trowel nu, ngarasa lampu salila pamakéan, konstruksi lemes, gampang interrupted, sarta pola rengse tetep unchanged.

Éter selulosa pikeun Exterior Insulation Finishing System (EIFS)
External Thermal Insulation Finishing System (EIFS), ogé katelah EWI (Exterior Insulation System) atanapi External Thermal Insulation Composite System (ETICS), mangrupikeun jinis cladding témbok luar anu ngagunakeun papan insulasi kaku dina kulit luar témbok luar.

Sistim insulasi témbok éksternal diwangun ku mortir polimér, seuneu-retardant dijieun dewan busa polystyrene, dewan extruded jeung bahan séjén, lajeng konstruksi beungkeutan dilaksanakeun dina situs.

The External Thermal Insulasi Finishing System integrates fungsi insulasi termal, waterproofing na surfaces hiasan jeung bahan terpadu, nu bisa minuhan kaperluan hemat energi konstruksi perumahan modern, sarta ogé bisa ngaronjatkeun témbok éksternal tingkat insulasi termal wangunan industri jeung sipil.Éta mangrupikeun lapisan insulasi anu diwangun langsung sareng vertikal dina permukaan témbok luar.Sacara umum, lapisan dasarna bakal diwangun tina bata atanapi beton, anu tiasa dianggo pikeun ngaropea témbok luar atanapi kanggo témbok énggal.

Exterior-Insulasi-Finishing-System-(EIFS-)

Kaunggulan tina External Thermal Insulasi Finishing System
1. rupa-rupa aplikasi
Insulasi témbok éksternal tiasa dianggo henteu ngan ukur dina gedong pemanasan di daérah kalér anu peryogi insulasi termal, tapi ogé dina gedong-gedong AC di daérah kidul anu peryogi insulasi termal, sareng éta ogé cocog pikeun gedong énggal.Mibanda rentang pisan lega tina aplikasi.
2. Éfék pelestarian panas atra
Bahan insulasi umumna disimpen dina luar témbok luar wangunan, ku kituna ampir bisa ngaleungitkeun pangaruh sasak termal dina sakabéh bagian wangunan.Éta tiasa masihan ulin pinuh kana bahan insulasi termal anu ringan sareng efisiensi tinggi.Dibandingkeun sareng insulasi termal internal témbok éksternal sareng témbok insulasi termal sandwich, éta tiasa nganggo bahan insulasi termal anu langkung ipis pikeun ngahontal pangaruh hemat energi anu pangsaéna.
3. Nangtayungan struktur utama
insulasi témbok éksternal hadé bisa ngajaga struktur utama wangunan.Kusabab éta mangrupa lapisan insulasi disimpen dina luar wangunan, éta greatly ngurangan pangaruh suhu, kalembaban jeung sinar ultraviolét ti alam dunya dina struktur utama.
4. Kondusif pikeun ngaronjatkeun lingkungan indoor
Insulasi témbok éksternal ogé kondusif pikeun ningkatkeun lingkungan jero ruangan, sacara efektif tiasa ningkatkeun kinerja insulasi termal témbok, sareng ogé tiasa ningkatkeun stabilitas termal jero ruangan.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu