FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

Tiantai Selulosa Co., Ltd nyaéta produsén éter Selulosa, supplier sareng pabrik, kapasitasna 20000MT / taun.

Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

Sumuhun, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel

Sabaraha kuantitas pikeun FCL?

20'FCL: 12MT kalawan pallets, 13.5MT tanpa pallets
40'FCL: 24MT sareng palet, 28MT tanpa palet

Naon waktos kalungguhan anjeun?

7-10 poé

Naon istilah pembayaran anjeun?

T / T & L / C dina tetempoan

Dimana port loading anjeun?

Qingdao/Tianjin, Cina.

Naha anjeun tiasa nyayogikeun sampel gratis pikeun uji?

Urang tiasa nyayogikeun sampel gratis pikeun uji lab.