Dahareun

Dahareun
Food grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) sareng Methylcellulose (MC) nyaéta polimér larut cai anu patuh kana standar dahareun.Kaunggulan fungsional anu serbaguna salaku binders, émulsifiers, stabilizers, agén gantung, koloid pelindung, thickeners sarta agén film-ngabentuk.

Food Grade Hydroxypropyl métil selulosa
Jumlah CAS: 9004-65-3
Penampilan: bubuk bodas
Beurat molekular: 86000.00000

Dahareun

Hydroxypropyl methylcellulose (ngaran INN: Hypromellose), ogé disingget jadi hypromellose (hydroxypropyl methyl cellulose, disingget HPMC), nyaéta jenis éter campuran selulosa non-ionik.Salaku aditif dahareun, hypromellose bisa maénkeun peran di handap ieu: emulsifier, thickener, suspending agén jeung diganti pikeun gelatin sato.

Sifat produk
1. Penampilan: bubuk bodas atawa ampir bodas.
2. Ukuran partikel;Laju lolos 100 bolong langkung ageung tibatan 98,5%;Laju lulus 80 bolong spésifikasi khusus gaduh ukuran partikel 40-60 bolong.
3. Suhu Carbonization: 280-300 ℃
4. Kapadetan semu: 0,25-0,70g / cm (biasana di sabudeureun 0,5g / cm), graviti husus 1,26-1,31.
5. Suhu discoloration: 190-200 ℃
6. tegangan Surface: 42-56dyn / cm pikeun 2% leyuran cai.
7.Solubility: leyur dina cai jeung sababaraha pangleyur, kayaning étanol / cai, propanol / cai dina babandingan luyu.Leyuran cai mibanda aktivitas permukaan.Transparansi tinggi sareng kinerja stabil.spésifikasi béda produk boga hawa gél béda, sarta kaleyuran robah kalawan viskositas.Nu handap viskositas, nu gede kaleyuran.spésifikasi béda tina HPMC boga pagelaran béda.Leyuran HPMC dina cai henteu kapangaruhan ku pH.
8. Kalayan panurunan tina eusi gugus methoxy, titik gél HPMC ningkat, kaleyuran cai turun, sareng kagiatan permukaan ogé turun.
9. HPMC ogé miboga kamampuh thickening, résistansi uyah, bubuk lebu low, stabilitas pH, ingetan cai, stabilitas dimensi, sipat pilem-ngabentuk alus teuing, sarta rupa-rupa lalawanan énzim, dispersibility na adhesion.

Pamakéan produk
1. Jeruk kaléng: nyegah whitening na deterioration alatan dékomposisi glikosida jeruk salila neundeun pikeun ngahontal pelestarian freshness.
2. Produk buah tiis: tambahkeun dina sherbet, és, jeung sajabana sangkan rasa leuwih alus.
3. saos: dipaké salaku penstabil émulsification atawa thickener pikeun saos jeung saos tomat.

QualiCell selulosa éter HPMC/MC produk bisa ningkatkeun ku sipat handap dina aplikasi dahareun:
· Gelation termal malik, solusi cai ngajadikeun gél kana pemanasan sarta balik deui ka solusi sanggeus cooling.Sipat ieu mangpaat pisan pikeun ngolah kadaharan.Contona, éta bisa nyadiakeun viskositas stabil dina rentang lega suhu.Sareng gél elastis ieu ngabantosan ngirangan migrasi minyak, nahan Uap sareng ngajaga bentuk nalika masak tanpa ngarobih tékstur asli.Gél termal nyadiakeun stabilitas panas kana pangan olahan lamun deeply goreng, dipanggang dina oven jeung warmed up dina microwaves.Saterusna, lamun didahar, sagala tékstur gummy leungit kalawan petikan waktu alatan MC / HPMC reversibility.
· Janten Non-digestible, Non-Allergenic, Non-Ion, Non-GMO
· Teu karasa jeung teu bau
· Stabil dina kisaran pH (3 ~ 11) sareng suhu (-40 ~ 280 ℃)
· Kabuktian janten bahan anu aman sareng stabil
· Nganteurkeun harta anu nyepeng cai anu saé
· Ngajaga bentuk ku sipat unik tina thermo-gél malik
· Nyadiakeun formasi pilem alus teuing pikeun pangan coated jeung suplemén dietary
· Tumindak salaku gaganti Gluten, Lemak, sareng bodas Endog
· Gawé pikeun sagala rupa aplikasi dahareun salaku penstabil busa, émulsifier, agén dispersing, jsb.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
MC 55A15 klik di dieu
MC 55A30000 klik di dieu