Perekat Berbasis Gypsum

QualiCell Cellulose éter HPMC/MHEC produk bisa ningkatkeun Gypsum napel dumasar ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Éter selulosa pikeun napel dumasar Gypsum

Perekat dumasar gypsum dianggo pikeun ngalereskeun papan gypsum kana batu anu aya.Éta téh utamana dipaké salila refurbishment of heubeul houses.it mangrupakeun tipe anyar bahan plastering témbok semén.Tembok beton didamel tina semén hidrolik, polimér dianggo salaku bahan, sareng karét plastik garing digosok sareng dicampur.Adat tradisional bahan dasar sareng gelling sareng adhesion tina sababaraha témbok dasar ngadukung.
Rumus gypsum plastering ringan?
Rumus utamana diwangun ku keusik cuci, bubuk gips, microbeads vitrified, kalsium beurat jeung aditif lianna, supplemented ku aditif fungsi kayaning retarders.Ieu kagolong kana kategori gypsum whitewashed.Bahanna héjo sareng ramah lingkungan, gaduh daya tahan anu saé, teu aya retakan, teu aya kendang kerung, pengeringan gancang, insulasi termal, kakuatan tinggi, sareng harga terjangkau.Ieu téh mangrupa bahan leveling dasar pikeun tembok wangunan.

Perekat dumasar-gypsum

Kumaha kandel lampu moyok moyok bisa dilarapkeun?
situs konstruksi béda boga ketebalan béda tina moyok moyok lampu.Sacara umum, moyok plastering lampu disarankeun pikeun dipaké pikeun hiasan imah, sarta eta disarankeun pikeun ngagunakeun ngeunaan 1cm;situs konstruksi merlukeun hiji kandel, umumna 1, 5cm.Tapi naha éta téh kandel atawa ipis, Anjeun kudu nengetan kahiji waktos konstruksi, inget janten datar, sarta nyorong scraper sakabéh kana témbok pikeun ngalengkepan konstruksi.
Sipat téknis mortir kapur:
Workability of mortir seger:
1. The workability of mortir nujul kana naha mortir gampang nyebarkeun kana lapisan ipis seragam jeung kontinyu dina beungeut masonry, jsb, sarta raket kabeungkeut kana lapisan basa.Kaasup harti fluidity jeung ingetan cai.
2. Dina kaayaan normal, substrat dijieunna tina bahan porous cai-absorbent, atawa nalika ngawangun dina kaayaan panas garing, a mortir cairan kudu dipilih.Sabalikna, upami dasarna nyerep cai anu kirang atanapi diwangun dina kaayaan beueus sareng tiis, mortir kalayan fluiditas anu rendah kedah dipilih.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu