Gipsum Plester

Gipsum Plester

Gipsum dumasar mortar biasana disebut pre-campuran mortir garing nu utamana ngandung gipsum salaku binder a.
Plastering gypsum mortir mangrupakeun produk anyar, leuwih ramah lingkungan, sarta leuwih ekonomis pikeun diwanohkeun ku nagara tinimbang mortir semén.Éta henteu ngan ukur kakuatan semén, tapi ogé langkung séhat, ramah lingkungan, awét, sareng gaduh adhesion anu kuat, henteu gampang bubuk, sareng henteu gampang pulverize.Kaunggulan tina cracking, euweuh hollowing, euweuh serelek bubuk, jsb, gampang ngagunakeun tur hemat ongkos.

Gypsum-Gypsum

● gips Mesin moyok
Plaster Mesin Gypsum dianggo nalika damel dina témbok ageung.
Ketebalan lapisan biasana 1 dugi ka 2 cm.Kalayan ngagunakeun mesin plastering, GMP ngabantosan ngahémat waktos sareng biaya damel.
GMP populér utamana di Éropa Kulon.Anyar, ngagunakeun mortir lightweight pikeun gips mesin gips jadi beuki populér alatan kaayaan gawé merenah tur pangaruh insulasi termal na.
éter selulosa penting dina aplikasi ieu sabab nyadiakeun sipat unik kayaning pumpability, workability, lalawanan sag, ingetan cai jsb.

● Gypsum Leungeun moyok
Gypsum Hand Plaster dipaké pikeun digawé di jero wangunan.
Éta mangrupikeun aplikasi anu cocog pikeun situs konstruksi anu alit sareng hipu kusabab panggunaan tanaga anu éksténsif.Ketebalan lapisan anu diterapkeun ieu biasana 1 dugi ka 2cm, sami sareng GMP.
éter selulosa nyadiakeun workability alus bari securing kakuatan adhesion kuat antara moyok jeung témbok.
● Gypsum Filler / Joint Filler
Gypsum Filler atanapi Joint Filler mangrupikeun mortir campuran garing anu dianggo pikeun ngeusian sambungan antara papan témbok.
Pangeusi gipsum diwangun ku gipsum hemihidrat salaku pangikat, sababaraha pangisi sareng aditif.
Dina aplikasi ieu, selulosa éter nyadiakeun kakuatan tape adhesion kuat, workability gampang, sarta ingetan cai tinggi jsb.
● Gypsum napel
Gypsum napel dipaké pikeun ngagantelkeun gypsum plasterboard jeung cornice kana témbok masonry vertikal.Gypsum napel ogé dipaké dina peletakan blok gips atawa panel jeung ngeusian sela antara blok.
Kusabab gypsum hemihydrate halus mangrupikeun bahan baku utama, napel gips ngabentuk sendi anu awét sareng kuat kalayan adhesi anu kuat.
Fungsi utama éter selulosa dina napel gips nyaéta pikeun nyegah pamisahan bahan sareng ningkatkeun adhesion sareng beungkeutan.Ogé selulosa éter mantuan dina watesan anti-lumping.
● Gips Finishing Gips
Gypsum Finishing Plaster, atanapi Gypsum Thin Layer Plaster, dianggo pikeun nyayogikeun tingkat anu hadé sareng permukaan anu langkung mulus kana témbok.
Ketebalan lapisan umumna 2 dugi ka 5 mm.
Dina aplikasi ieu, selulosa éter maénkeun peran penting dina ngaronjatkeun workability, kakuatan adhesion jeung ingetan cai.

Produk éter selulosa KimaCell HPMC/MHEC tiasa ningkat ku sipat-sipat ieu dina Gypsum Plasters:
· Nyadiakeun konsistensi cocog, workability alus teuing, sarta plasticity alus
· Pastikeun waktu muka mortir anu ditangtoskeun
· Ningkatkeun kohési mortir sareng adhesionna kana bahan dasar
· Ningkatkeun sag-lalawanan jeung ingetan cai

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
MHEC MH60M klik di dieu
MHEC MH100M klik di dieu
MHEC MH200M klik di dieu