Pambersih leungeun

Produk HPMC selulosa selulosa QualiCell tiasa ningkat ku sipat-sipat ieu dina Hand Sanitizer:
· Émulsi alus
· Pangaruh penebalan anu signifikan
· Kaamanan sareng stabilitas

Éter selulosa pikeun Hand Sanitizer

Sanitizer leungeun (ogé katelah disinféktan leungeun, antiseptik leungeun) nyaéta pembersih perawatan kulit anu dianggo pikeun ngabersihan leungeun.Éta ngagunakeun gesekan mékanis sareng surfaktan pikeun ngaleungitkeun kokotor sareng baktéri anu napel tina panangan nganggo atanapi tanpa cai. Kalolobaan sanitizer leungeun dumasar kana alkohol sareng aya dina gél, busa, atanapi bentuk cair.
Sanitizer leungeun dumasar-alkohol biasana ngandung kombinasi isopropil alkohol, étanol, atawa propanol.Sanitizers leungeun non-alkohol ogé sadia;kumaha oge, dina setélan padamelan (sapertos rumah sakit) versi alkohol dianggap langkung saé kusabab éféktivitas unggulna pikeun ngaleungitkeun baktéri.

Pambersih leungeun

Fitur produk
Kiwari, nalika sakumna masarakat nyokong "nyimpen sumber daya cai" sareng "ngajagi lingkungan", sanitizer tangan anu tiasa dianggo ngabantosan anjeun ngahémat sumber cai anu berharga iraha waé sareng dimana waé bari mastikeun kaséhatan anjeun, sareng ngagentos lingkungan urang.The disposable hand sanitizer henteu kedah nganggo anduk., Cai, sabun, jeung sajabana;
1. Cuci leungeun bebas cai: gampang dianggo sareng dibawa;euweuh cai-cuci, leungeun bisa cleaned iraha wae jeung di mana waé;
2. Éfék kontinyu: pangaruh lasts pikeun lila, pangaruh bisa lepas pikeun 4 nepi ka 5 jam, sarta pangpanjangna bisa ngahontal 6 jam;
3. Perawatan kulit hipu: Cai mibanda fungsi ngadalikeun tingkat stress oksidatif leungeun, nyegah karuksakan kulit jeung ngajaga leungeun, sarta bisa nourish sarta ngajaga kulit leungeun.
4. Virus-killing jeung sterilization

Sanitizer leungeun tiasa dianggo di rumah sakit, bank, supermarkét, lembaga pamaréntah, perusahaan sareng lembaga, bioskop, unit militer, tempat hiburan, sakola dasar sareng sekundér, taman kanak-kanak, kulawarga, hotél, réstoran, bandara, darmaga, stasiun karéta sareng pariwisata tanpa cai. jeung sabun Leungeun anhidrat kudu disinfected di lingkungan non-cai-gratis.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK10M klik di dieu