Hidroksiétil Selulosa (HEC)

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Hydroxyethyl Cellulose
Sinonim: Selulosa éter, HEC; 2-hidroksiétilselulosaéter; HMHEC; Hidroksiétil selulosa éter
CAS: 9004-62-0
EINECS: 618-387-5
Penampilan:: Bubuk Bodas
Bahan baku: katun halus
Mérek dagang: QualiCell
Asalna: Cina
MOQ: 1 ton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

NO CAS: 9004-62-0

Ngaran séjén: Selulosa éter, hidroksiétil éter;Hidroksiétilselulosa;2-Hydroxyethyl cellulose;Hyetellose;

Hydroxyethyl cellulose (HEC) nyaéta padet serat atawa bubuk anu bodas atawa lampu konéng, euweuh bauan, teu beracun, dijieun ku éterifikasi selulosa basa jeung étiléna oksida (atawa chloroethanol).Éter selulosa larut non-ionik.Kusabab HEC boga ciri hade thickening, suspending, dispersing, emulsifying, beungkeutan, syuting, ngajaga Uap jeung nyadiakeun koloid pelindung, éta geus loba dipaké dina Éksplorasi minyak bumi, coatings, konstruksi, ubar jeung tékstil, papermaking, sarta makromolekul.Polimérisasi jeung widang séjénna.40 bolong laju sieving ≥99%;

Hydroxyethyl Cellulose, dianggo salaku thickener, koloid pertahanan, agén pelestarian cai normal sareng modifier rheologi dina parangkat lunak anu béda sapertos cét dumasar cai, komponén wangunan, sanyawa kimia disiplin minyak atsiri sareng produk perawatan pribadi. , ngabentuk pilem, ngajaga cai sareng nyayogikeun sipat koloid pelindung.

Spésifikasi Kimia

Penampilan Bodas nepi ka bubuk bodas
Ukuran partikel 98% lulus 100 bolong
Molar substitusi on gelar (MS) 1.8~2.5
Résidu dina ignition (%) ≤0.5
nilai pH 5.0~8.0
Uap (%) ≤5.0

Kelas Produk

Kelas HEC Viskositas(NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas(Brookfield, mPa.s, 1%) Ngundeur Data
HEC HS300 240-360 240-360 Klik di dieu
HEC HS6000 4800-7200 Klik di dieu
HEC HS30000 24000-36000 1500-2500 Klik di dieu
HEC HS60000 48000-72000 2400-3600 Klik di dieu
HEC HS100000 80000-120000 4000-6000 Klik di dieu
HEC HS200000 160000-240000 8000-10000 Klik di dieu

Ciri kinerja

1).HEC leyur dina cai panas atawa tiis, teu endapanana dina suhu luhur atawa ngagolak, ku kituna mibanda rupa-rupa leyuran jeung ciri viskositas, sarta gelation non-termal;
2).Ieu non-ionik sarta bisa hirup babarengan jeung rupa-rupa polimér larut cai lianna, surfactants, sarta uyah.Ieu mangrupa thickener koloid unggulan ngandung-konsentrasi tinggi solusi diéléktrik;
3).Kapasitas ingetan cai dua kali saluhureun métil selulosa, sareng gaduh pangaturan aliran anu langkung saé;
4).Dibandingkeun sareng métil selulosa anu diakui sareng hidroksipropil métil selulosa, kamampuan nyebarkeun HEC paling parah, tapi kamampuan koloid pelindung anu paling kuat.

Aplikasi Hydroxyethyl Cellulose (HEC).

Widang aplikasi
Dipaké salaku napel, agén aktif permukaan, agén pelindung koloid, dispersant, emulsifier na dispersi penstabil, jsb Mibanda rupa-rupa aplikasi dina widang coatings, inks, serat, dyeing, papermaking, kosmétik, péstisida, processing mineral, minyak. ékstraksi jeung ubar.
1. Umumna dipaké salaku thickeners, agén pelindung, napel, stabilizers jeung aditif pikeun persiapan emulsions, gels, ointments, lotions, agén clearing panon, suppositories sarta tablet, sarta ogé dipaké salaku gels hidrofilik jeung skeletons Bahan, persiapan matrix-tipe. préparasi sustained-release, sarta ogé bisa dipaké salaku stabilizers dina dahareun.
2. HEC dipaké salaku agén sizing dina industri tékstil, beungkeutan, thickening, emulsifying, Ajeg jeung aditif sejenna dina éléktronika jeung industri lampu.
3.HEC dipaké salaku thickener sarta ngurangan leungitna cairan pikeun cairan pangeboran basis cai jeung cairan parantosan.Pangaruh thickening atra dina cairan pangeboran brine.Ogé bisa dipaké salaku agén kontrol leungitna cairan pikeun semén sumur minyak.Éta tiasa dikaitkeun silang sareng ion logam multivalén pikeun ngabentuk gél.
produk 4.HEC dipaké pikeun fracturing minyak bumi basis cai gél fracturing cairan, polystyrene na polyvinyl klorida jeung dispersants polymeric lianna.Ogé bisa dipaké salaku thickener lateks dina industri cet, résistor asor-sénsitip dina industri éléktronika, anticoagulant semén sarta agén ingetan Uap dina industri konstruksi.industri keramik glaze jeung odol napel.Hal ieu ogé loba dipaké dina percetakan jeung dyeing, tékstil, papermaking, ubar, kasehatan, kadaharan, rokok, péstisida jeung agén extinguishing seuneu.
5.HEC dipaké salaku agén aktif permukaan, agén pelindung koloid, penstabil emulsion pikeun vinyl klorida, vinyl asétat jeung emulsions sejen, kitu ogé thickener latex, dispersant, dispersi penstabil, jsb Hal ieu loba dipaké dina coatings, serat, dyeing, papermaking, kosmétik, ubar, péstisida, jsb Éta ogé loba kagunaan dina Éksplorasi minyak jeung industri mesin.
6. Hydroxyethyl selulosa boga aktivitas permukaan, thickening, gantung, adhesion, emulsification, formasi pilem, dispersi, ingetan cai jeung panyalindungan dina olahan farmasi padet tur cair.
7. HEC dipaké salaku dispersant polimér pikeun eksploitasi cairan fracturing gél basis cai minyak bumi, polyvinyl klorida jeung polystyrene.Ogé bisa dipaké salaku thickener latex dina industri cet, a retarder semén sarta agén ingetan Uap dina industri konstruksi, agén glazing na odol napel dina industri keramik.Hal ieu ogé loba dipaké dina widang industri kayaning percetakan jeung dyeing, tékstil, papermaking, ubar, kabersihan, kadaharan, rokok jeung péstisida.

aplikasi1
aplikasi2

Bungkusan

25kg kantong kertas jero sareng kantong PE.
20'FCL beban 12ton kalawan Usuk
40'FCL beban 24ton kalawan Usuk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali