Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC)

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Hydroxypropyl Methyl Cellulose
Sinonim: HPMC;MHPC;hydroxylpropylmethylcellulose;Hydroxymethylpropylcellulose;methocel E,F,K;HydroxypropylMethylCellulose(Hpmc)
CAS: 9004-65-3
Formula Molekul: C3H7O*
Rumus Beurat: 59.08708
Penampilan:: Bubuk Bodas
Bahan baku: katun halus
EINECS: 618-389-6
Mérek dagang: QualiCell
Asalna: Cina
MOQ: 1 ton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Ngaran Kimia: Hydroxypropyl Methylcellulose, HPMC, Methyl Hydroxypropyl cellulose, MHPC, Cellulose Ethers
Formula Molekul: C3H7O *
Beurat molekular: 59,08708
Penampilan: Bubuk Bodas
Kodeu HS: 39123900

NO CAS: 9004-65-3

Hydroxypropyl Methyl Cellulose (HPMC) ogé tiasa katelah Métil Hydroxypropyl Cellulose MHPC, hypromellose, mangrupikeun jinis éter selulosa non-ionik, nyaéta bubuk alami tina warna bodas dugi ka warna bodas-bodas, anu dianggo salaku thickener, binder. , surfaktan, koloid pelindung, pelumas, pangémulsi, sareng suspensi sareng bantosan pangropéa cai normal.Salaku tambahan, éter selulosa jinis ieu nunjukkeun sipat geter énergi, inertness métabolik, tingkat résistansi énzim, bau sareng gaya anu handap, sareng stabilitas pH.

Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC loba dipaké dina konstruksi, ubar farmasi, kadaharan, plastik, detergent, cét, tékstil jeung loba others.We bisa kalayan gampang nyadiakeun kualitas biasa HPMC, urang ogé perenah nu dirobah Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC nurutkeun pangabutuh meuli.Saatos dirobih, urang tiasa nampi produk atanapi jasa anu gaduh waktos kabuka anu lami pisan, anti slag anu saé, kamampuan kerja anu saé sareng seueur anu sanésna.

Spésifikasi Kimia

Spésifikasi HPMC 60E
( 2910)
HPMC 65F
(2906)
HPMC 75K
( 2208)
Suhu gél (℃) 58-64 62-68 70-90
Méthoxy (WT%) 28.0-30.0 27.0-30.0 19.0-24.0
Hydroxypropoxy (WT%) 7.0-12.0 4.0-7.5 4.0-12.0
Viskositas (cps, 2% Solusi) 3, 5, 6, 15, 50, 100, 400,4000, 10000, 40000, 60000, 100000, 150000, 200000

Konstruksi Kelas Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) Kelas Konstruksi nyaéta larut cai, éter selulosa nonionic, anu ditawarkeun salaku bubuk anu ngalir gratis atanapi dina bentuk granular.HPMC tiasa ditingali salaku istilah umum pikeun éter selulosa éterifikasi campuran.Biasa pikeun éter selulosa ieu nyaéta methoxylation.Salaku tambahan, réaksina tiasa dihontal ku propiléna oksida.HPMC loba dipaké dina dempul témbok, jas Skim, filler gabungan, timer leveling, elém Genténg, mortir campuran garing, semén jeung gips dumasar moyok etc.We bisa nyadiakeun duanana non-dirobah kelas na dirobah kelas HPMC, nu geus lila muka waktu. , ingetan cai alus, workability alus teuing jeung lalawanan slipping Good jsb.

Konstruksi Kelas HPMC Viskositas (NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas (Brookfield, mPa.s, 2%)
HPMC TK400 320-480 320-480
HPMC TK60M 48000-72000 24000-36000
HPMC TK100M 80000-120000 40000-55000
HPMC TK150M 120000-180000 55000-65000
HPMC TK200M 180000-240000 70000-80000
HIDROKSIPROPIL METHILSELULOSA HPMC

Aplikasi Biasa

Plester semén / mortir campuran garing
• Ngaronjat paménta cai: ngaronjat waktu buka, aréa spry dimekarkeun tur rumusan leuwih ekonomis.
• Gampang nyebarkeun jeung ningkat lalawanan sagging alatan ningkat konsistensi.
•Gampang campuran garing rumus alatan kaleyuran cai tiis: formasi lump bisa gampang dihindari, idéal pikeun Kotak beurat.
•Alus ingetan cai: pencegahan leungitna cairan kana substrat, eusi cai luyu diteundeun dina campuran nu jaminan waktos concreting leuwih panjang.

Ubin napel
• Ningkatkeun adhesion sareng résistansi ngageser: khususna pikeun ubin beurat.
• workability Leuwih alus: lubricity na plasticity of moyok ieu ensured, mortir bisa dilarapkeun gampang jeung gancang.
• Ingetan cai anu saé: waktos muka anu berkepanjangan bakal ngajantenkeun ubin langkung éfisién.

aplikasi2
aplikasi3

Insulasi Luar sareng Sistem Selesai (EIFS)
• Ngurangan entrancement hawa sarta uptake cai.
• Ningkatkeun adhesion.
• Kamampuh wetting Alus pikeun dewan EPS jeung substrat.

Wall putty / Skim coat
• Ngaronjat ngahasilkeun mortir: gumantung kana beurat campuran garing sarta rumusan luyu, HPMC bisa ningkatkeun volume mortir.
• Panahanan cai: eusi cai maksimal dina slurry.
•Anti-sagging: nalika nyebarkeun hiji kandel jas corrugation bisa dihindari.

aplikasi4
aplikasi5

Pangeusi retakan
· Panahanan cai mastikeun waktos damel anu berkepanjangan.
· Résistansi sag: ningkat kamampuan beungkeutan mortir.
· Workability Leuwih alus: ketebalan ditangtoskeun jeung plasticity.

Self-leveling
• Taya pangaruh dina fluidity slurry kalawan viskositas low
HPMC, bari ciri ingetan cai na ngaronjatkeun kinerja finish dina beungeut cai.
•Panangtayungan ti exudation cai jeung sedimentasi material.

aplikasi6
aplikasi7

Detergent Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) Detergent Grade nyaéta bubuk bodas kalayan kaleyuran cai anu saé.Cai mibanda thickening, adhesion, dispersing, emulsifying, pilem, ditunda, adsorption, gél, sarta sipat koloid pelindung tina aktivitas permukaan jeung ngajaga sipat fungsi Uap etc.Detergent kelas HPMC ieu permukaan dirawat ngaliwatan prosés produksi unik, éta bisa nyadiakeun viskositas tinggi kalawan gancang. bubarkeun jeung solusi nyangsang.Detergent kelas HPMC bisa leyur dina cai tiis gancang sarta ngaronjatkeun pangaruh thickening alus teuing.Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC dipaké pikeun cairan detergent, sanitizer leungeun, Alkohol gél, sampo, cairan cuci, meresihan bahan kimia salaku thickener sarta dispersing agén.

Detergent Kelas HPMC Viskositas (NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas (Brookfield, mPa.s, 2%)
HPMC TK100MS 80000-120000 40000-55000
HPMC TK150MS 120000-180000 55000-65000
HPMC TK200MS 180000-240000 70000-80000
aplikasi8
aplikasi9

Pharma Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) Pharmaceutical Grade nyaeta Hypromellose pharmaceutical excipient sarta suplement, éta éféktif salaku map a, sabab teu berinteraksi sareng ubar.Cai mibanda stabilitas unggul, karakter non-ionik sarta loba dipaké salaku map pikeun granulation.Alatan alam turunan tutuwuhan sarta stabilitas Uap alus teuing, hypromellose ngagantikeun gelatin dina manufaktur kapsul teuas.
QualiCell® Selulosa éter diwangun ku métil selulosa (USP, EP, BP, CP) jeung tilu tipe substitusi hydroxypropyl métil selulosa (hypromellose USP, EP, BP, CP) unggal sadia dina sababaraha sasmita béda dina viskositas.HPMC produk diturunkeun tina alam. linter katun disampurnakeun sareng bubur kayu, nyumponan sadaya sarat tina USP, EP, BP, sareng Sertifikasi Kosher sareng Halal.
QualiCell® HPMC nyadiakeun rupa-rupa fungsi kayaning ingetan cai, koloid pelindung, aktivitas permukaan, sékrési sustained.Ieu mangrupakeun sanyawa non-ionik tahan ka salting kaluar sarta stabil dina rentang pH lega.Aplikasi has HPMC nyaéta binder pikeun bentuk dosis padet sapertos tablet sareng granul atanapi thickener pikeun aplikasi cair.
Éta dihasilkeun dina pabrik produksi husus di Bohai Kacamatan Anyar dimana bahan baku basis tutuwuhan robah jadi excipients farmasi husus ieu.
sasmita viskositas béda sadia nurutkeun requirement.HPMC Anjeun asalna di rentang viskositas beragam ti 3 nepi ka 200000 cps, sarta eta bisa loba dipaké pikeun palapis tablet, granulation, binder, thickener, penstabil sarta nyieun kapsul HPMC sayur.Tablet matriks sékrési sustained dumasar kana turunan selulosa larut cai mangrupikeun cara anu paling gampang, murah sareng paling populér pikeun ngarobih pelepasan narkoba.

Spésifikasi Kimia

Hipromelosa

Spésifikasi

60E(2910) 65F(2906) 75K(2208)
Suhu gél (℃) 58-64 62-68 70-90
Méthoxy (WT%) 28.0-30.0 27.0-30.0 19.0-24.0
Hydroxypropoxy (WT%) 7.0-12.0 4.0-7.5 4.0-12.0
Viskositas (cps, 2% Solusi) 3, 5, 6, 15, 50, 100, 400,4000, 10000, 40000, 60000, 100000, 150000, 200000

Kelas Produk

Kelas Hypromellose Viskositas (cps) Nyarios
HPMC 60E5 (E5) 4.0-6.0 Hypromellose 2910
HPMC 60E6 (E6) 4.8-7.2
HPMC 60E15 (E15) 12.0-18.0
HPMC 60E4000 (E4M) 3200-4800
HPMC 65F50 (F50) 40-60 Hypromellose 2906
HPMC 75K100 (K100) 80-120 Hypromellose 2208
HPMC 75K4000 (K4M) 3200-4800
HPMC 75K100000 (K100M) 80000-120000

Lapang Aplikasi

Pharma Excipients Aplikasi Pharma Kelas HPMC Dosage
Bulk Laxative 75K4000,75K100000 3-30%
Krim, gél 60E4000,75K4000 1-5%
Persiapan Ophthalmic 60E4000 01.-0.5%
Persiapan tetes panon 60E4000 0,1-0,5%
Agen Ngagantungkeun 60E4000, 75K4000 1-2%
Antacid 60E4000, 75K4000 1-2%
Tablet Binder 60E5, 60E15 0,5-5%
Konvénsi baseuh Granulation 60E5, 60E15 2-6%
Palapis tablet 60E5, 60E15 0,5-5%
Dikadalikeun Release Matrix 75K100000,75K15000 20-55%
aplikasi2
aplikasi1

Food Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC)

Food Grade Hydroxypropyl Methylcellulose (HPMC) mangrupikeun selulosa éter Hypromellose larut cai non-ionik, ditargetkeun pikeun aplikasi dahareun sareng suplemén dietary.
Food grade karét Selulosa mangrupakeun bahan kadaharan unik, sasmita dahareun mangrupakeun rentang kualitas luhur hydroxypropyl métil selulosa (E464) jeung métil selulosa (E461) produk.Éta dihasilkeun dina pabrik produksi husus di Bohai Kacamatan Anyar dimana bahan baku basis tutuwuhan robah jadi bahan kadaharan husus ieu.
Sasmita dahareun QualiCell® gaduh sipat unik pikeun gél nalika dipanaskeun.Kusabab gelation termal ieu, sasmita dahareun QualiCell® nyadiakeun ngegel produk dumasar-tutuwuhan jeung stabilitas ka food.food sasmita reformed boga sipat unik keur gél nalika dipanaskeun.Kusabab gelation termal ieu, Food kelas HPMC nyadiakeun ngegel kana produk dumasar-tutuwuhan, stabilitas kana dahareun dirobah sarta softness kana roti gluten-gratis.

aplikasi10
aplikasi11

Bungkusan

Kantong kertas 25kg sareng jero PE;
25kg / Serat Drum


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali