Pangeusi gabungan

QualiCell Selulosa éter HPMC / MHEC produk bisa ningkatkeun fillers Joint ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Selulosa éter pikeun fillers Joint
fillers gabungan disebut oge agén jointing bata raray.bahan dijieunna tina semén, keusik quartz, keusikan pigmén sarta sagala rupa aditif nu seragam dicampurkeun ku mesin.Genténg grout utamana dipaké salaku grout antara Kotak keramik jeung kotak nyanghareup, sarta ogé katelah grout polimér.
Kahiji, Pikeun filler gabungan ngagunakeun Métode:
1. Mimiti nambahkeun cai kana wadahna, lalaunan nambahkeun grout kotak, aduk rata ka némpelkeun seragam, sarta ngantep éta nangtung pikeun 3-5 menit.
2. Squeeze grout ubin dicampur kana celah sapanjang diagonal ubin, sarta ngantep éta nangtung pikeun ngeunaan 15 menit.
3. Saatos beungeut ubin geus garing, ngusap beungeut ku bolu atawa anduk ngaleupaskeun agén caulking sésana.

Pangeusi gabungan

Kadua, Peran Pengisi Gabungan:
Saatos fillers Joint ieu solidified, éta bakal ngabentuk mulus, permukaan bersih porselin-kawas dina sendi ubin.Éta tahan ngagem, tahan cai, tahan minyak, henteu ngawarnaan, sareng gaduh sipat ngabersihkeun diri anu saé.Teu gampang pikeun bubu kokotor sarta gampang pikeun ngabersihan jeung ngusap.Ku alatan éta, éta lengkep bisa ngajawab masalah umum tina kotor jeung hideung mendi ubin sarta hésé pikeun ngabersihan.Éta tiasa dianggo naha éta mangrupikeun gabungan ubin anu nembé direnovasi sareng énggal dipasang, atanapi sambungan ubin anu parantos dianggo mangtaun-taun.Nyegah sela tina ngarobah hideung jeung kotor, mangaruhan penampilan kamar, sarta nyegah beternak molds ti ngaruksakkeun kaséhatan manusa.
Katilu, karakteristik agén gabungan ubin:
1. adhesion kuat sarta kateguhan, bisa nyerep Geter kontinyu tina beungeut basa jeung bata, sarta nyegah retakan ti kajadian.
2. Cai mibanda fungsi panolak cai pikeun nyegah penetrasi cai tina mendi tina Kotak, nyegah Uap jeung nyegah fenomena grout sabalikna na lawon.
3. Non-toksik, euweuh bauan, non-polluting, anti mildew jeung antibakteri, pikeun mastikeun yén finish sok anyar.
4. Warna caang, nu bisa minuhan sarat épék hiasan béda (warna bisa disaluyukeun nurutkeun sarat tina demander nu)

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK4M klik di dieu