Cat Latéks

Produk HEC selulosa selulosa QualiCell tiasa ningkat ku sipat-sipat ieu dina cet lateks:
· Workability alus teuing jeung ningkat résistansi spattering.
· Alus ingetan cai, kakuatan nyumputkeun jeung formasi film tina bahan palapis ieu ditingkatkeun.
· Pangaruh thickening alus, nyadiakeun kinerja palapis alus teuing jeung ngaronjatkeun daya tahan scrub of palapis nu.

Selulosa éter pikeun Latex cet
Cat lateks mangrupikeun cet dumasar kana cai.Sarupa jeung cet akrilik, éta dijieun tina résin akrilik.Beda sareng akrilik, disarankeun ngagunakeun cét lateks nalika ngalukis daérah anu langkung ageung.Henteu sabab dries laun, tapi sabab biasana dibeuli dina jumlah nu leuwih gede. Cat lateks leuwih gampang pikeun digawe sareng tur dries leuwih gancang, tapi teu cukup awét sakumaha cet dumasar-minyak.Latex téh alus pikeun proyék lukisan umum kayaning tembok jeung ceilings. cét Latex ayeuna dijieun kalawan basa leyur cai sarta diwangun dina vinyl na acrylics.Hasilna, aranjeunna gampang ngabersihan ku cai sareng sabun anu hampang.Cat lateks anu pangalusna pikeun jobs lukisan exterior, sabab pisan awét.
Aplikasi Hydroxyethyl Cellulose dina Cat Latéks
Penambahan aditif cet sering jumlahna sakedik, kumaha oge, aranjeunna ngadamel parobihan anu signifikan sareng efektif pikeun pagelaran cet latex.Urang tiasa ngaidentipikasi fungsi HEC anu luar biasa sareng pentingna dina lukisan.Hydroxyethyl cellulose (HEC) gaduh tujuan anu tangtu dina produksi cét lateks anu ngabédakeunana tina aditif anu sami.

Latéks-Cét

Pikeun pabrik cet Latex, ngagunakeun Hydroxyethyl cellulose (HEC) ngamungkinkeun ngahontal sababaraha tujuan pikeun lukisan maranéhanana.Salah sahiji fungsi utama HEC dina cét lateks nyaéta ngamungkinkeun pangaruh penebalan anu pas.Éta ogé nambihan kana warna cet, aditif HEC nyayogikeun varian warna tambahan pikeun cét lateks sareng masihan produsén ngungkit ngarobih warna dumasar kana pamundut klien.

Aplikasi HEC dina produksi cét lateks ogé ningkatkeun nilai PH ku cara ningkatkeun sipat non-ionik tina cét éta.Hal ieu ngamungkinkeun pabrik variasi stabil sarta kuat cét lateks, nu boga rupa-rupa formulasi.Nyadiakeun sipat ngabubarkeun gancang jeung éféktif mangrupa fungsi séjén tina Hydroxyethyl selulosa.Cat lateks, ditambah hydroxyethyl cellulose (HEC), tiasa leyur gancang sareng ieu ngabantosan ngagancangkeun laju lukisan.Skalabilitas tinggi mangrupikeun fungsi HEC anu sanés.

Produk HEC selulosa selulosa QualiCell tiasa ningkat ku sipat-sipat ieu dina cet lateks:
· Workability alus teuing jeung ningkat résistansi spattering.
· Alus ingetan cai, kakuatan nyumputkeun jeung formasi film tina bahan palapis ieu ditingkatkeun.
· Pangaruh thickening alus, nyadiakeun kinerja palapis alus teuing jeung ngaronjatkeun daya tahan scrub of palapis nu.
· Kasaluyuan anu saé sareng émulsi polimér, rupa-rupa aditif, pigmén, sareng pangisi, jsb.
· Sipat rhéologis anu saé, dispersi sareng kaleyuran.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HEC HS30000 klik di dieu
HEC HS60000 klik di dieu
HEC HS100000 klik di dieu