Jeruk Nipis

QualiCell Selulosa éter HPMC / produk MHEC bisa ningkatkeun Jeruk Nipis mortir ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Selulosa éter pikeun Jeruk Nipis mortir

Jeruk Nipis nyaéta campuran kapur, pasir jeung cai.mortir lebu bodas nyaéta mortir dijieun ku Pergaulan némpelkeun jeruk nipis sarta keusik dina proporsi nu tangtu, sarta kakuatan na dimeunangkeun sagemblengna ku hardening kapur.mortir lebu bodas ngan dipaké dina lingkungan garing kalayan syarat kakuatan low.Biaya anu kawilang handap.

The workability of mortir nujul kana naha mortir gampang nyebarkeun kana lapisan ipis seragam jeung kontinyu dina beungeut masonry, jsb, sarta eta kabeungkeut raket kana lapisan dasar.Kaasup harti fluidity jeung ingetan cai.Faktor anu mangaruhan fluidity mortir utamana ngawengku jenis sarta jumlah bahan semén, jumlah cai dipaké, sarta jenis, bentuk partikel, ketebalan sarta gradasi agrégat halus.

Jeruk Nipis-mortir

Sajaba ti éta, maranéhna ogé dipaké dina bahan campuran sarta admixtures.Variétas sareng dosis aya hubunganana.Dina kaayaan normal, substrat mangrupikeun bahan nyerep cai porous, atanapi nalika konstruksi dina kaayaan panas garing, mortir cairan kedah dipilih.Sabalikna, upami dasarna nyerep cai anu kirang atanapi diwangun dina kaayaan beueus sareng tiis, mortir kalayan fluiditas anu rendah kedah dipilih.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu