Detergén Cairan

QualiCell selulosa éter HPMC / MHEC produk bisa ningkatkeun ku sipat handap dina detergent cair:
· Transmisi cahaya anu luhur
· Leyuran nyangsang pikeun kontrol viskositas
· Dispersi cai tiis gancang
· Émulsi alus
· Pangaruh penebalan anu signifikan
· Kaamanan sareng stabilitas

Éter selulosa pikeun Detergent Cair

Detergent cair mangrupakeun jenis detergent nu ditambahkeun pikeun meresihan laundry.Dina pamakéan umum, deterjen nujul kana campuran sanyawa kimia kaasup alkylbenzenesulfonates, nu sarupa jeung sabun tapi kirang kapangaruhan ku cai teuas.Detergent laundry mangrupakeun tipe agén beberesih detergent dipaké pikeun meresihan baju laundry kotor.Detergent laundry dijieun dina bubuk cuci bubuk jeung bentuk cair. Dina kalolobaan konteks rumah tangga, istilah detergent nujul kana detergent laundry vs sabun leungeun atawa tipe séjén agén beberesih.Paling detergent dikirimkeun dina bentuk bubuk.

Cairan-Detergent

Dupi anjeun tiasa nempatkeun deterjen langsung dina mesin cuci?
Nambahkeun Deterjen kana Mesin Cuci Efisiensi Tinggi. Anjeun ogé tiasa nganggo bungkus deterjen dosis tunggal dina mesin cuci HE.Teu kawas cair atawa powders, ieu kudu ditempatkeun langsung dina drum of washer nu.Sareng anjeun kedah ngalakukeun kitu sateuacan nambihan baju anjeun;nambahkeun pak sanggeus baju bisa nyegah eta lengkep ngabubarkeun.
Sakumaha seueur detergent cair anu anjeun peryogikeun?
Salaku aturan umum jempol, Anjeun ngan kudu make ngeunaan hiji séndok detergent laundry per ukuran beban biasa.(Gelas ukur anu disarengan ku sabun cuci cair anjeun sakitar 10 kali langkung ageung tibatan jumlah sabun cuci anu saleresna diperyogikeun.) Ulah tuang detergent cair kana mesin anjeun tanpa ngukur heula.

Kumaha ngagunakeun detergent laundry cair?
Deterjen cair saé pikeun tuangeun, gajih atanapi noda minyak, sareng khususna saé pikeun ngubaran tempat.Anjeun tiasa sacara gampil ngagunakeun cap pikeun ngukur dosis.Saatos réngsé, kantun tambahkeun baju, sareng tuang detergent kana dispenser, mimitian mesin cuci.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100MS klik di dieu
HPMC TK150MS klik di dieu
HPMC TK200MS klik di dieu