Mesin Applied Plasters

QualiCell Selulosa éter HPMC / produk MHEC bisa ningkatkeun Mesin dilarapkeun plasters ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Selulosa éter pikeun Mesin dilarapkeun plasters

Gypsum dumasar jeung gips-kapur dumasar mesin semprot plasters dicampurkeun jeung dilarapkeun dina mesin plastering terus digawé.Éta téh dipaké pikeun palapis kacida efisien tina tembok jeung ceilings sarta dilarapkeun dina hiji lapisan (ca. 10 mm kandel).
Henteu sadayana mortir cocog pikeun nyemprot sareng mesin nyemprot mortir.Mortir anu henteu tiasa disemprot ku mesin cocog pikeun nyemprot mékanis.Anu peryogi nyemprot mékanis nyaéta mortir khusus, nyaéta, "mesin disemprot mortir".
Seueur kali, jalma mikir yén mortir tiasa disemprot ku mesin sareng tiasa diterapkeun kana témbok.mortir kuring bisa disebut "mesin-blasted mortir".Naha biaya alat-alat sareng bahan-bahan anu cocog sareng mortir anu disemprot lumayan sareng proporsi mortir dina témbok, naha aya rebound sareng sagging nalika prosés nyemprot mortir, sareng anu langkung penting, naha mortir garing cocog pikeun naékna luhur. angkutan bubuk garing sarta faktor séjén.

Mesin-dilarapkeun-plasters

Ngan lamun sarat-disebutkeun di luhur geus patepung bisa disebut "mesin-blasted mortir".

Léngkah cuci hawa tina mesin nyemprot mortir:
Lengkah 1: Pipa kudu dilengkepan klep eureun, sarta plat eureun kudu diselapkeun pikeun nyegah beton dina pipa vertikal atawa condong upwardly ngalir deui.
Lengkah 2: Candak kaluar sababaraha beton dina sungut pipa hareup lempeng tur sambungkeun kana gabungan hawa-cuci.Joint kudu ngeusi bal bolu soaked dina cai sateuacanna, sarta inlet, klep knalpot jeung selang hawa dikomprés kudu dipasang dina gabungan.
Step3: Pasang panutup kaamanan di tungtung pipa pikeun nyegah semprot beton ti hurting jalma.
Lengkah 4: Lalaunan muka klep asupan hawa dikomprés, ku kituna hawa dikomprés bakal pencét kaluar bal bolu jeung beton.Upami pipa dilengkepan klep eureun, éta kedah dibuka dina posisi kabuka sateuacan muka klep hawa.
Hambalan 5: Nalika sagala beton dina pipa geus emptied jeung bal bolu geus ditémbak kaluar geuwat, cuci hawa geus réngsé.
Hambalan 6: Tutup klep asupan hawa dikomprés tur mimitian ngabongkar rupa fittings pipe.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu