Masonry mortir

Masonry mortir

Masonry mortir nujul kana mortir nu bata, batu, jeung bahan blok diwangun kana masonry.Éta maénkeun peran blok struktural, beton sareng transmisi gaya, sareng mangrupikeun bagian penting tina slurry semén masonry.Bata semén dipaké pikeun ngawangun masonry kalawan syarat tinggi pikeun lingkungan semén jeung kakuatan.Lintel bata umumna ngagunakeun mortir semén kalawan kelas kakuatan 5 mun M10;pondasi bata umumna ngagunakeun mortir semén nu teu milik M5;imah low-naékna atawa bungalows bisa ngagunakeun mortir kapur;bahan wangunan basajan, kapur liat mortir, bisa dipaké.

Semén nyaéta bahan semén utama mortir.Semén anu biasa dianggo kalebet semén, semén slag, semén pozzolan, semén lebu ngapung sareng semén komposit, sareng sajabana, anu tiasa dipilih dumasar kana sarat desain, bata masonry sareng kaayaan lingkungan semén.semén kuat bisa minuhan sarat.

Masonry-Mortir

Kelas kakuatan semén dipaké dina keusik semén teu kudu leuwih gede ti 32,5;kelas kakuatan semén dipaké dina campuran mortir semén teu kudu leuwih gede ti 42,5.Lamun tingkat kakuatan semén teuing tinggi, Anjeun bisa nambah sababaraha bahan dicampur.Kanggo sababaraha tujuan khusus, sapertos ngonpigurasikeun sambungan sareng sambungan komponén, atanapi pikeun tulangan struktural sareng perbaikan retakan, semén ékspansi kedah dianggo.Bahan semén anu dianggo dina mortir masonry kalebet semén sareng kapur.Pilihan variétas semén sami sareng beton.Kelas semén kedah 45 kali kelas kakuatan mortir.Lamun tingkat semén teuing tinggi, jumlah semén bakal cukup, hasilna ingetan cai goréng.Kapur némpelkeun jeung kapur slaked teu ngan dipaké salaku bahan cementing, tapi leuwih importantly, nyieun mortir boga ingetan cai alus.Agregat halus Agregat halus utamana pasir alam, sarta mortir anu disusun disebut mortir biasa.Eusi liat dina pasir teu kudu ngaleuwihan 5%;lamun kelas kakuatan kirang ti m2.5, eusi liat teu kudu ngaleuwihan 10%.Ukuran partikel maksimum keusik kedah kirang ti 1/41/5 tina ketebalan mortir, umumna teu leuwih ti 2,5 mm.Salaku mortir pikeun alur jeung plastering, ukuran partikel maksimum teu ngaleuwihan 1,25 mm.Ketebalan keusik boga pangaruh hébat kana jumlah semén, workability, kakuatan sarta shrinkage.

Produk éter selulosa KimaCell bisa nyieun semén pinuh caian, nyata ngaronjatkeun kakuatan beungkeutan, sarta ogé bisa ningkatkeun kakuatan beungkeutan tensile jeung kakuatan beungkeutan geser tina mortir hardened.Samentara éta, éta nyata bisa ngaronjatkeun workability na lubricity, greatly ngaronjatkeun éfék konstruksi sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC MP100M klik di dieu
HPMC MP150M klik di dieu
HPMC MP200M klik di dieu