Métil Hidroksiétil Selulosa (MHEC)

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Métil Hidroksiétil Selulosa
Sinonim: MHEC;HEMC;Hydroxythyl Methyl Cellulose;Metil Hydroxyethyl Cellulose
Métil Hidroksiétil Selulosa (Hemc); Selulosa Métil Hidroksiétil Éter; Himetellose
CAS: 9032-42-2
Penampilan:: Bubuk Bodas
Bahan baku: katun halus
Mérek dagang: QualiCell
Asalna: Cina
MOQ: 1 ton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sinonim:Hydroxyethyl Methyl Cellulose,HEMC,MHEC,Metil 2-hydroxyethyl cellulose,SELULOSE METHIL HYDROXYETHYL ETHER;Hydroxy Ethyl Methyl Cellulose;METHIL HIDROXY ETIL SELULOSE,Sélulosa éter;HEMC

sipat fisik
1. Penampilan: HEMC nyaéta bodas atawa ampir bodas bubuk serat atawa granular;euweuh bauan.
2. kaleyuran: The HEMC bisa ngaleyurkeun dina cai tiis.
3. dénsitas katempo: 0,30-0,60g / m3.
4. MHEC boga ciri thickening, gantung, dispersi, adhesion, emulsification, formasi pilem, sarta ingetan cai.Ingetan cai na langkung kuat tibatan métil selulosa, sareng stabilitas viskositasna, anti jamur sareng dispersibilitas langkung kuat.

Métil Hydroxyethyl Cellulose (MHEC) nyaéta polimér molekul tinggi non-ionik, bubuk bodas atanapi ampir bodas.Ieu leyur dina cai tiis tapi teu leyur dina cai panas.Leyuran némbongkeun pseudoplasticity kuat sarta nyadiakeun geser luhur.Viskositas.HEMC utamana dipaké salaku napel, koloid pelindung, thickener sarta penstabil, sarta aditif emulsifying.
Métil Hydroxyethyl Cellulose (MHEC) loba dipaké dina coatings latex dumasar cai, konstruksi wangunan jeung bahan wangunan, inks percetakan, pangeboran minyak, jeung sajabana, pikeun thicken jeung nahan cai, ngaronjatkeun workability, sarta dipaké dina produk mortir garing sarta baseuh.
Métil Hydroxyethyl Cellulose (MHEC) ogé katelah HEMC, Methyl Hydroxyethyl Cellulose, anu tiasa dianggo salaku agén ingetan cai efisien, penstabil, elém sareng agén ngabentuk pilem dina konstruksi, elém ubin, semén sareng gips dumasar plasters, detergent cair, sarta loba aplikasi sejenna.

CAS: 9032-42-2

Spésifikasi Kimia

Penampilan Bodas nepi ka bubuk bodas
Ukuran partikel 98% ngaliwatan 100 bolong
Uap (%) ≤5.0
nilai PH 5.0-8.0

Kelas Produk

Métil Hidroksiétil Selulosa kelas Viskositas (NDJ, mPa.s, 2%) Viskositas (Brookfield, mPa.s, 2%)
MHEC ME60000 48000-72000 24000-36000
MHEC ME100000 80000-120000 40000-55000
MHEC ME150000 120000-180000 55000-65000
MHEC ME200000 160000-240000 Min70000
MHEC ME60000S 48000-72000 24000-36000
MHEC ME100000S 80000-120000 40000-55000
MHEC ME150000S 120000-180000 55000-65000
MHEC ME200000S 160000-240000 Min70000

Lapang Aplikasi

Aplikasi Harta Nyarankeun kelas
Mortir insulasi témbok éksternal
mortir mortir semén
Self-leveling
Garing-campuran mortir
Gipsum Plester
Penebalan
Ngabentuk jeung curing
Cai-ngabeungkeut, adhesion
Tunda buka-waktu, alus ngalir
Thickening, Cai-ngabeungkeut
MHEC ME200000

MHEC ME150000

MHEC ME100000

MHEC ME60000

MHEC ME40000

Perekat wallpaper
napel latex
napel lapis
Thickening jeung lubricity
Thickening jeung cai-mengikat
Thickening sarta padet holdout
MHEC ME100000

MHEC ME60000

Deterjen Penebalan MHEC ME200000S

1. Gips dumasar semén
1) Ngaronjatkeun uniformity, nyieun leuwih gampang pikeun rags lawon sag, sarta dina waktos anu sareng ningkatkeun lalawanan aliran.Ningkatkeun fluidity sareng pumpability, ku kituna ningkatkeun efisiensi kerja.
2) Ingetan cai anu luhur, manjangkeun waktos damel mortir, ningkatkeun efisiensi kerja, sareng ngabantosan mortir pikeun ngabentuk kakuatan mékanis anu luhur salami periode bubuka.
3) Kontrol resapan hawa, ku kituna ngancurkeun retakan mikro palapis sareng ngabentuk permukaan anu idéal.

2.Gypsum moyok jeung gips produk
1.) Pikeun ngaronjatkeun uniformity, leuwih gampang pikeun ngaronjatkeun efisiensi tina slurry lawon, sarta dina waktos anu sareng, anti-aliran ngaronjatkeun fluidity na pumpability.Ku kituna ngaronjatkeun efisiensi gawé.
2.) ingetan cai High, waktu gawe mortir gantung, sarta kakuatan mékanis tinggi dina basa lisan.
3.) Ku ngadalikeun uniformity of mortir, hiji palapis permukaan kualitas luhur kabentuk.

3. Batu mortir
1.) Ningkatkeun kakuatan permukaan masonry, sareng ningkatkeun ingetan cai, supados kakuatan mortir tiasa ningkat.
2.) Ningkatkeun lubricity na plasticity pikeun ngaronjatkeun kinerja konstruksi, ngagunakeun "Polymerized ékspansi mortir" tina "Jaminan Brand" pikeun gancang ngurangan waktu jeung ningkatkeun produksi animasi.
3.) Modél husus kalawan ingetan cai tinggi sadia, cocog pikeun bata kalawan nyerep cai tinggi.

4. Pangeusi gabungan
1.) ingetan cai Alus, nu bisa manjangkeun waktos cooling tur ningkatkeun efisiensi gawé.Lubricity tinggi ngajadikeun aplikasi gampang tur smoother.
2.) Ningkatkeun résistansi shrinkage sareng résistansi retakan, sareng ningkatkeun kualitas permukaan.
3.) Nyadiakeun tékstur lemes jeung seragam, sarta nyieun beungeut beungkeutan kuat.

5. Genteng napel
1.) Jieun bahan campuran garing gampang nyampur tanpa ngahasilkeun clumps, kukituna nyimpen waktu gawe, sabab aplikasi nu leuwih gancang sarta leuwih éféktif, éta bisa ngaronjatkeun workability jeung ngurangan biaya.
2.) Ku ngalegaan waktos cooling, efisiensi tiling ningkat.Nyadiakeun adhesion alus teuing.
3.) Modél dimekarkeun husus kalawan lalawanan skid tinggi sadia.

6.Self-leveling bahan lanté
1.) Nyadiakeun viskositas sarta bisa dipaké salaku aditif anti présipitasi.
2.) Ningkatkeun fluidity na pumpability, kukituna ngaronjatkeun efisiensi paving lantai.
3.) Kontrol ingetan cai, kukituna greatly ngurangan retakan na shrinkage.

7.Cai basis cet na cet remover
1.) Manjangkeun umur rak ku nyegah présipitasi padet.Cai mibanda kasaluyuan alus teuing jeung komponén séjén sarta stabilitas biologis tinggi.
2.) Ieu leyur gancang tanpa clumps, nu mantuan pikeun simplify prosés Pergaulan.Produk dispersi cai tiis bisa nyieun Pergaulan gancang sarta leuwih merenah, sarta teu ngahasilkeun agglomerates.
3.) Ngahasilkeun ciri aliran nguntungkeun, kaasup spatter lemah sareng leveling alus, nu bisa mastikeun finish permukaan alus teuing jeung nyegah cet ti sagging.
4.) Ningkatkeun viskositas cet remover basis cai sarta pangleyur organik cet remover supados cet remover moal ngalir kaluar tina beungeut workpiece nu.

8.Extrusion ngabentuk slab beton
1.) Ningkatkeun processability produk extruded, kalawan kakuatan beungkeutan tinggi na lubricity.
2.) Ningkatkeun kakuatan baseuh jeung adhesion tina lambar sanggeus Tonjolan.

aplikasi1
aplikasi2

Bungkusan

25kg kantong kertas jero sareng kantong PE.
20'FCL: 12Ton kalawan palletized, 13.5Ton tanpa palletized.
40'FCL: 24Ton kalawan palletized, 28Ton tanpa palletized.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali