Mortir Admixtures

QualiCell Cellulose éter HPMC/MHEC produk bisa ningkatkeun admixtures mortir ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng ingetan cai.

Éter selulosa pikeun Admixtures mortir

Admixtures mortir bubuk garing utamana ngawengku: primers, thickeners, jsb Zat anu ngaronjatkeun kinerja mortir semén gasified milik kategori admixtures utama.Fungsina nyaéta pikeun ningkatkeun konsistensi sareng ingetan cai mortir, ningkatkeun viskositas blok, sareng ngirangan mortir bubuk garing.lebu lanté, nyimpen permukaan cracking semén jeung némpelkeun kapur.Peran utama dina mortir, ngembangna semén, cangkang osteopathic, jsb Ieu bisa nungkulan handap shelling, lawang, jsb lulus dina beton, lanté beton biasa, sarta lapisan pangalusna atawa lapisan., The mortir di masonry boga lalawanan tinggi.Saatos hardening, éta boga fungsi katirisan, ngurangan cai, anti rembesan, durability, anti cracking, tearing, seuneu jeung saterusna.
Éta ngagaduhan seueur klasifikasi: Raja Jeruk Nipis, Ekstrak Keusik Batu, Raja Mortir, Harta Mortir, Aditif Semén, Plasticizers Semén, jsb.

Mortir-admixtures

Admixture mortir mangrupakeun runtuyan, dibagi kana mortir masonry jeung mortir plastering.Dipaké dina konstruksi industri jeung sipil, salaku aditif pikeun masonry na plastering.Ieu mangrupa aditif ditambahkeun kana semén jeung keusik pikeun ngaronjatkeun kinerja mortir semén.Bisa nungkulan hollowing, cracking jeung kaayaan séjén.
Nyata ngaronjatkeun workability of mortir: Saatos nambahkeun admixture mortir, mortir téh gede pisan, lemes, sarta ngabogaan gaya cohesive kuat, ngurangan lebu lanté sarta ngurangan biaya, sarta mortir ngabogaan gelar luhur fullness.Nalika plastering, sarat pikeun tingkat wetness tina témbok anu low, sarta mortir shrinks saeutik, nu overcomes masalah umum tina retakan, hollowing, shedding, sarta blistering dina témbok, sarta solves masalah mortir jeung workability.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu