Warta

  • waktos pos: Feb-03-2023

    Kiwari, loba masonry na mortir plastering boga kinerja ingetan cai goréng, sarta slurry cai bakal misahkeun sanggeus sababaraha menit nangtung.Janten penting pisan pikeun nambihan jumlah éter selulosa anu pas kana mortir semén.1. Ingetan cai tina selulosa éter Cai ulang ...Maca deui»

  • waktos pos: Feb-03-2023

    Self-leveling mortir bisa ngandelkeun beurat sorangan pikeun ngabentuk datar, lemes jeung kuat yayasan dina substrat pikeun peletakan atawa beungkeutan bahan séjén, sarta dina waktos anu sareng eta bisa ngalaksanakeun konstruksi badag skala jeung efisien.Ku alatan éta, fluidity tinggi mangrupa aspék pohara signifikan tina timer leveling ...Maca deui»

  • waktos pos: Feb-02-2023

    Gips desulfurisasi nyaéta gips produk sampingan industri anu diala ku desulfurisasi sareng ngamurnikeun gas buang anu dihasilkeun saatos durukan bahan bakar anu ngandung walirang ngalangkungan kapur halus atanapi bubur bubuk kapur.Komposisi kimiana sami sareng gipsum dihidrat alami, utamina CaS...Maca deui»

  • waktos pos: Feb-02-2023

    Klasifikasi Selulosa Éter Selulosa éter nyaéta istilah umum pikeun runtuyan produk anu dihasilkeun ku réaksi selulosa alkali jeung agén éterifikasi dina kaayaan nu tangtu.Nalika selulosa alkali diganti ku agén éterifying béda, éter selulosa béda bakal diala.Ac...Maca deui»

  • waktos pos: Feb-02-2023

    Klasifikasi Selulosa Éter Selulosa éter nyaéta istilah umum pikeun runtuyan produk anu dihasilkeun ku réaksi selulosa alkali jeung agén éterifikasi dina kaayaan nu tangtu.Nalika selulosa alkali diganti ku agén éterifying béda, éter selulosa béda bakal diala.Ac...Maca deui»

  • waktos pos: Feb-02-2023

    Hidroksiétil Selulosa Sipat Fisik jeung Kimia Pasipatan Penampilan Produk ieu bodas nepi ka koneng ngora fibrosa atawa bubuk padet, teu toksik jeung hambar Titik lebur 288-290 °C (dec.) Kapadetan 0,75 g/mL dina 25 °C(lit.) Kalarutan Leyur dina cai.Teu leyur dina leyuran organik umum ...Maca deui»

  • waktos pos: Feb-02-2023

    Hydroxyethyl cellulose mangrupikeun kelas viskositas sedeng dugi ka luhur tina éter selulosa, dianggo salaku kandel sareng penstabil pikeun palapis dumasar cai, khususna nalika viskositas neundeun luhur sareng viskositas aplikasina rendah.Éter selulosa gampang sumebar dina cai tiis kalayan nilai pH ≤ 7, tapi ...Maca deui»

  • waktos pos: Jan-30-2023

    1 Perkenalan Selulosa éter (MC) loba dipaké dina industri bahan wangunan sarta dipaké dina jumlah badag.Ieu bisa dipaké salaku retarder, agén ingetan cai, thickener jeung napel.Dina mortir garing-campuran biasa, mortir insulasi témbok éksternal, mortir timer leveling, ubin napel, tinggi-p ...Maca deui»

  • waktos pos: Jan-29-2023

    bubuk polimér redispersible mindeng ditempo dina konstruksi salaku bahan insulasi témbok éksternal.Utamana diwangun ku partikel polystyrene sareng bubuk polimér, ku kituna dingaranan khususna.Ieu jenis bubuk polimér konstruksi utamana ngarumuskeun pikeun particularity of polys ...Maca deui»

  • waktos pos: Jan-28-2023

    Saatos nambahkeun hydroxypropyl methylcellulose kana bahan dumasar-semén, éta bisa thicken.Jumlah hydroxypropyl methylcellulose nangtukeun paménta cai bahan basis semén, ku kituna bakal mangaruhan kaluaran mortir.Sababaraha faktor mangaruhan viskositas hydroxypropyl methylcellulose: ...Maca deui»

  • waktos pos: Jan-28-2023

    Dina produksi témbok keramik jeung ubin lanté, nambahkeun agén reinforcing awak keramik mangrupa ukuran éféktif pikeun ngaronjatkeun kakuatan awak, hususna keur Kotak beling jeung bahan mandul badag, pangaruhna leuwih atra.Kiwari, nalika sumberdaya liat kualitas luhur beuki sc ...Maca deui»

  • waktos pos: Jan-19-2023

    Kusabab faktor sapertos suhu hawa, kalembaban, tekanan angin, sareng laju angin, laju volatilisasi Uap dina produk dumasar-gypsum bakal kapangaruhan.Janten naha éta dina mortir leveling dumasar gips, caulk, putty, atanapi self-leveling dumasar gipsum, hydroxypropyl methylcellulose ether (HPMC) ...Maca deui»