Klasifikasi pamakéan hidroksipropil métilselulosa?

Hydroxypropyl methylcellulose dibagi jadi dua jenis: tipe panas-lebur biasa jeung tipe instan-cai tiis.

Pamakéan hidroksipropil métilselulosa

1. séri gips Dina produk séri gips, éter selulosa utamana dipaké pikeun nahan cai sarta ngaronjatkeun smoothness.Kalawan babarengan aranjeunna nyadiakeun sabagian relief.Éta tiasa ngabéréskeun mamang tina retakan kendang sareng kakuatan awal nalika konstruksi sareng manjangkeun waktos damel.

2. Dina putty produk semén, selulosa éter utamana muterkeun peran ingetan cai, adhesion na smoothing, nyegah retakan na dehidrasi disababkeun ku leungitna cai kaleuleuwihan, sarta aranjeunna babarengan ningkatkeun adhesion of putty jeung ngurangan lumangsungna prosés konstruksi. .fenomena sagging, sarta nyieun konstruksi leuwih lancar.

3. Latex cet Dina industri palapis, éter selulosa bisa dipaké salaku agén pilem-ngabentuk, thickeners, emulsifiers na stabilizers, sahingga mibanda résistansi abrasion alus, kinerja palapis seragam, adhesion jeung nilai PH, sarta geus ningkat tegangan permukaan.Éta ogé dianggo saé dina kombinasi sareng pangleyur organik, sareng ingetan cai anu luhur ngajadikeun éta saé pikeun nyikat sareng leveling.

4. Interface agén Utamana dipaké salaku thickener a, éta bisa ningkatkeun kakuatan tensile jeung kakuatan geser, ngaronjatkeun palapis permukaan, sarta ningkatkeun adhesion jeung kakuatan beungkeutan.

5. Exterior témbok insulasi mortir Éter selulosa dina artikel ieu museurkeun kana beungkeutan sarta ngaronjatkeun kakuatan, sahingga mortir nu leuwih gampang pikeun nerapkeun sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé.Pangaruh anti sag, fungsi ingetan cai anu langkung luhur tiasa manjangkeun waktos jasa mortir, ningkatkeun résistansi kana pondok sareng retakan, ningkatkeun kualitas permukaan sareng ningkatkeun kakuatan beungkeut.

6. Keramik honeycomb Dina keramik sayang madu anyar, produk boga smoothness, ingetan cai jeung kakuatan.

7. Sealant, suture Tambahan éter selulosa ngajadikeun eta boga adhesion ujung alus teuing, laju réduksi lemah sareng lalawanan maké tinggi, sarta ngajaga data kaayaan tina karuksakan mékanis, nyegah dampak soaking on sakabéh konstruksi.

8. Timer leveling The adhesion stabil tina selulosa éter ensures fluidity alus teuing jeung kamampuhan timer leveling, sarta laju ingetan cai operasi nyandak eta pikeun nyetél gancang, ngurangan cracking na pondok.

9. Gedong mortir plastering mortir High ingetan cai ngajadikeun semén pinuh caian, nyata ngaronjatkeun kakuatan beungkeut, sarta dina waktos anu sareng appropriately ngaronjatkeun kakuatan tensile jeung geser, nu greatly ngaronjatkeun éfék konstruksi jeung efisiensi gawé.

10. Genténg napel ingetan cai High teu merlukeun pre-impregnation atanapi wetting of Kotak jeung lapisan basa, nu nyata ngaronjatkeun kakuatan beungkeut, jaman konstruksi panjang slurry, konstruksi rupa jeung seragam, konstruksi merenah, sarta anti migrasi unggulan.

Métode disolusi

1. Candak jumlah diperlukeun cai panas, nempatkeun kana wadahna jeung panas ka luhur 85 ° C, sarta laun nambahkeun produk ieu dina aduk slow.Selulosa mimiti ngambang dina cai, tapi laun-laun dibubarkeun pikeun ngabentuk slurry anu seragam.Niiskeun solusi kalayan aduk.

2. Atawa panas 1/3 atawa 2/3 tina cai panas ka 85- atawa leuwih, tambahkeun selulosa pikeun ménta slurry cai panas, lajeng nambahkeun jumlah sésana cai tiis, terus aduk, sarta niiskeun campuran hasilna.

Tindakan pancegahan

Rupa-rupa viskositas (60.000, 75.000, 80.000, 100.000), dibungkus dina kendang kardus anu dijejeran ku pilem poliétilén, beurat bersih per kendang: 25kg.Nyegah panonpoé, hujan jeung Uap salila neundeun jeung transportasi.


waktos pos: Oct-20-2022