Éksipién Farmasi

Éksipién Farmasi

Hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) nyaéta bodas atawa susu bodas, euweuh bauan, hambar, bubuk serat atawa granule, leungitna beurat dina drying teu ngaleuwihan 10%, leyur dina cai tiis tapi teu panas, lalaunan dina cai panas Bareuh, peptization, sarta ngabentuk a solusi koloid kentel, nu jadi solusi lamun tiis, sarta jadi gél lamun dipanaskeun.HPMC teu leyur dina étanol, kloroform jeung éter.Ieu leyur dina pangleyur campuran métanol jeung métil klorida.Éta ogé leyur dina pangleyur campuran acetone, métil klorida jeung isopropanol sarta sababaraha pangleyur organik lianna.Leyuran cai na tiasa toleran uyah (larutan koloidna henteu dirusak ku uyah), sareng pH larutan cai 1% nyaéta 6-8.Rumus molekul HPMC nyaéta C8H15O8-(C10H18O6) -C815O, sareng massa molekul relatifna sakitar 86.000.

Pharmaceutical-Excipient

HPMC boga kaleyuran cai alus teuing dina cai tiis.Ieu bisa leyur kana leyuran transparan jeung aduk saeutik dina cai tiis.Sabalikna, éta dasarna teu leyur dina cai panas luhur 60 ℃ sarta ngan bisa ngabareuhan.Éta éter selulosa non-ionik.Leyuran na teu boga muatan ionik, teu berinteraksi sareng uyah logam atawa sanyawa organik ionik, sarta teu meta jeung bahan baku lianna salila prosés persiapan;Éta gaduh sipat anti-alergi anu kuat, sareng kalayan paningkatan tingkat substitusi dina struktur molekul, éta langkung tahan ka alergi sareng langkung stabil;éta ogé métabolik inert.Salaku excipient farmasi, éta henteu métabolismena atanapi diserep.Ku alatan éta, teu nyadiakeun kalori dina ubar jeung pangan.Éta rendah kalori, bébas uyah, sareng henteu bébas uyah pikeun pasén diabétes.obat allergenic sarta pangan boga applicability unik;éta rélatif stabil pikeun asam sarta alkalis, tapi lamun nilai PH ngaleuwihan 2 ~ 11 sarta kapangaruhan ku hawa luhur atawa boga waktu neundeun deui, viskositas na bakal ngurangan;leyuran cai na bisa nyadiakeun aktivitas Surface, némbongkeun tegangan permukaan sedeng jeung tegangan panganteur;eta boga emulsification éféktif dina sistem dua-fase, bisa dipaké salaku hiji penstabil éféktif jeung koloid pelindung;leyuran cai na boga sipat film-ngabentuk alus teuing, éta tablet sarta pél Bahan palapis alus.Lapisan pilem anu dibentuk ku éta ngagaduhan kaunggulan teu warnaan sareng kateguhan.Nambahkeun gliserin ogé bisa ningkatkeun plasticity na.

Produk QualiCell HPMC tiasa ningkat ku sipat-sipat ieu dina Excipient Pharmaceutical:
· Sakali leyur dina cai sarta volatilized ngaliwatan pangleyur, HPMC ngajadikeun pilem transparan kalawan kakuatan tensile tinggi.
· Ningkatkeun kakuatan mengikat.
· Matriks hidrofilik dipaké babarengan jeung hidrat HPMC pikeun nyieun lapisan gél, ngadalikeun pola pelepasan ubar.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC 60E5 klik di dieu
HPMC 60E15 klik di dieu