Polivinil Klorida (PVC)

Produk QualiCell Hydroxypropyl Methyl Cellulose HPMC tiasa ningkatkeun ku sipat-sipat ieu dina PVC:
·agén suspending anu paling sering dianggo.
· Ngadalikeun ukuran partikel sareng distribusina
· Mangaruhan porositas
· Nangtukeun beurat bulk PVC.

Éter selulosa pikeun Polivinil Klorida (PVC)

Polyvinyl Chloride (PVC) mangrupikeun polimér termoplastik ekonomis sareng serbaguna anu seueur dianggo dina industri wangunan sareng konstruksi pikeun ngahasilkeun profil panto sareng jandela, pipa (inuman sareng cai limbah), insulasi kawat sareng kabel, alat médis, jsb. bahan ku volume sanggeus poliétilén jeung polipropilén.

PVC dipaké sacara éksténsif dina sauntuyan lega aplikasi industri, téknis jeung sapopoé kaasup pamakéan nyebar dina wangunan, angkutan, bungkusan, aplikasi listrik / éléktronik jeung Podomoro.

Polivinil-Klorida-(PVC)

Dina polimérisasi gantung tina vinyl klorida, sistem dispersed boga dampak langsung kana produk, résin PVC, sarta dina kualitas processing jeung produk na.Hydroxypropyl MethylCellulose mantuan pikeun ngaronjatkeun stabilitas termal résin jeung ngadalikeun distribusi ukuran partikel (dina basa sejen, ngaluyukeun dénsitas PVC), sarta jumlah na akun pikeun 0,025% -0,03% tina produksi PVC.résin PVC dijieunna tina kualitas luhur Hydroxypropyl MethylCellulose teu ngan bisa mastikeun garis kinerja jeung standar internasional, tapi ogé bisa mibanda sipat fisik alus semu, sipat partikel alus teuing jeung kabiasaan rheological lebur alus teuing.

PVC nyaéta bahan anu awét pisan sareng awét anu tiasa dianggo dina rupa-rupa aplikasi, boh kaku atanapi fleksibel, bodas atanapi hideung sareng rupa-rupa warna di antawisna.

Dina produksi résin sintétik, sapertos polyvinyl chloride (PVC), polyvinylidene chloride, sareng kopolimér sanés, polimérisasi gantung anu paling sering dianggo sareng kedah janten monomér hidrofobik invarian anu ditunda dina cai.Salaku polimér larut cai, produk Hydroxypropyl MethylCellulose ngagaduhan kagiatan permukaan anu saé sareng fungsina salaku agén koloid pelindung.Hydroxypropyl MethylCellulose sacara efektif tiasa nyegah partikel polimér tina ngahasilkeun sareng aglomerasi.Saterusna, sanajan Hydroxypropyl MethylCellulose mangrupa polimér larut cai, éta bisa rada leyur dina monomér hidrofobik sarta bisa ngaronjatkeun porositas monomér pikeun produksi partikel polimér.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC 60E50 klik di dieu
HPMC 65F50 klik di dieu
HPMC 75K100 klik di dieu