Tinta Percetakan

Tinta Percetakan

Étilselulosa (Étilselulosa) disebut ogé selulosa étil éter sareng selulosa étil éter.Éta dijieun tina bubur kertas refined atawa lint jeung natrium hidroksida nyieun selulosa basa.Réaksi étana ngagantikeun sakabéh atawa sabagian tina tilu gugus hidroksil dina glukosa jeung gugus étoksi.Produk réaksi dikumbah ku cai panas sareng garing pikeun kéngingkeun étil selulosa.
Étil selulosa loba dipaké dina coatings.Dina percetakan microcircuit, étil selulosa dipaké salaku wahana.Ieu bisa dipaké salaku elém panas-ngalembereh na coatings pikeun kabel, kertas, tékstil, jsb Ieu ogé bisa dipaké salaku pigmén grinding base sarta dipaké dina inks percetakan.Industrial-grade étil selulosa dipaké dina coatings (lapisan gél-tipe, coatings ngalembereh panas), inks (tinta percetakan layar, inks gravure), elém, pastes pigmén, jsb Produk High-end dipaké dina ubar, kosmétik, jeung kadaharan. , kayaning bahan bungkusan pikeun tablet farmasi, sarta napel pikeun olahan lila-akting.

Printing-Inks

Étil selulosa nyaéta bodas, euweuh bauan, non-toksik padet, tangguh jeung lemes, stabil pikeun lampu jeung panas, sarta tahan ka asam sarta alkalis, tapi lalawanan cai na teu sakumaha alus sakumaha nu nitroselulosa.Dua selulosa ieu tiasa dianggo digabungkeun sareng résin sanés pikeun ngahasilkeun tinta pikeun nyitak kertas, aluminium foil, sareng pilem plastik.Nitroselulosa ogé bisa dirumuskeun salaku varnish atawa dipaké salaku palapis pikeun aluminium foil.

Aplikasi
Étil Selulosa nyaéta résin multi-fungsi.Gawéna salaku binder, thickener, rheology modifier, film urut, sarta panghalang cai dina loba aplikasi sakumaha wincikan di handap:

Perekat: Étil Selulosa sacara lega dianggo dina lebur panas sareng élém dumasar-pangleyur sanés pikeun thermoplasticity anu saé sareng kakuatan héjo.Ieu leyur dina polimér panas, plasticizers, sarta minyak.

Coatings: Étil Selulosa nyadiakeun waterproofing, kateguhan, kalenturan sarta gloss tinggi kana cét sarta coatings.Ogé bisa dipaké dina sababaraha coatings husus kayaning dina kertas kontak dahareun, lampu fluoresensi, roofing, enameling, lacquers, varnishes, sarta coatings laut.

Keramik: Étil Selulosa dianggo pisan dina keramik anu didamel pikeun aplikasi éléktronik sapertos kapasitor keramik multi-lapisan (MLCC).Gawéna salaku map sarta rheology modifier.Ogé nyadiakeun kakuatan héjo sarta kaduruk kaluar tanpa résidu.

Aplikasi séjén: Étil Selulosa ngagunakeun ngalegaan ka aplikasi sejenna kayaning cleaners, bungkusan fléksibel, pelumas, sarta sagala sistem basis pangleyur lianna.

Tinta Percetakan: Étil Selulosa dianggo dina sistem tinta dumasar-pangleyur sapertos gravure, flexographic sareng tinta percetakan layar.Éta organosoluble sareng cocog pisan sareng plasticizer sareng polimér.Eta nyadiakeun ningkat rheology jeung sipat mengikat nu mantuan formasi kakuatan tinggi na pilem lalawanan.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
EC N4 klik di dieu
EC N7 klik di dieu
EC N20 klik di dieu
EC N100 klik di dieu
EC N200 klik di dieu