Siap Campur Beton

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun Ready Mix Concrete ngalangkungan kaunggulan ieu: Ningkatkeun waktos buka anu langkung lami.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Selulosa éter pikeun Siap Campur Beton
Ready Mix Concrete ngarujuk kana proporsi spésifik tina semén, agrégat, cai, campuran, campuran mineral, jeung sajabana anu dicampurkeun sakumaha diperlukeun, sarta diukur di stasiun campur sanggeus campur jeung Pergaulan, sarta diangkut ka tempat pamakéan dina dieusian. rentang.Angkutan wadah beton.Di situs konstruksi, make mixer pikeun nyampur batu, keusik, jeung cai babarengan.
Beton komérsial: Beton komérsial nujul kana beton komérsial, contona, beton nu bisa ditempo sarta dibeuli.Ayeuna wangunan loba dipaké pikeun tujuan komérsial.
Umumna disebutkeun, bahan cementing bahan nujul kana pamakéan semén salaku bahan, keusik jeung batu;jeung cai, kalawan atawa tanpa aditif jeung aditif.Campuran ngagaduhan tingkat koordinasi anu tangtu.Beton semén, disebut oge beton biasa, diala ku Pergaulan, ngabentuk jeung nyebarkeun, nyaeta jero dina rékayasa sipil.

Ready-Mix-Beton

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun Ready Mix Concrete ngalangkungan kaunggulan ieu: Ningkatkeun waktos buka anu langkung lami.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu