Bubuk Polimér Redispersible (RDP)

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Redispersible Polimér Bubuk
Sinonim: RDP; VAE; kopolimer étiléna-vinil asétat; bubuk redispersible; bubuk emulsion redispersible; bubuk latex; bubuk dispersible
CAS: 24937-78-8
MF: C18H30O6X2
EINECS: 607-457-0
Penampilan:: Bubuk Bodas
Bahan baku: Emulsion
Mérek dagang: QualiCell
Asalna: Cina
MOQ: 1 ton


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Redispersible Polimér Bubuk (RDP)

Ngaran séjén: Redispersible Emulsion Bubuk, RDP bubuk, VAE bubuk, Latex bubuk, dispersible polimér bubuk

Redispersible Polimér Bubuk (RDP) mangrupakeun redispersible bubuk latex emulsion dihasilkeun ku semprot-drying husus emulsion basis cai, lolobana dumasar kana vinyl asétat jeung étiléna.
Saatos semprot drying, emulsion VAE robah jadi bubuk bodas nu mangrupakeun copolymer tina étil jeung vinyl asétat.Ieu bébas-ngalir sarta gampang pikeun emulsify.Nalika dispersed dina cai, éta ngabentuk emulsion stabil.Mibanda ciri has emulsi VAE, bubuk bébas-ngalir ieu nawarkeun genah gede dina penanganan jeung neundeun.Ieu bisa dipaké ku Pergaulan jeung bahan bubuk-kawas sejen, kayaning semén, keusik jeung agrégat lightweight sejen, sarta eta oge bisa dipaké salaku map dina bahan wangunan jeung napel.
Redispersible Polimér Bubuk (RDP) leyur dina cai gampang tur gancang ngabentuk emulsion.It ngaronjatkeun sipat aplikasi penting tina mortir garing, waktos buka deui, adhesion hadé kalawan substrat hésé, konsumsi cai handap, abrasion hadé tur lalawanan dampak.
Koloid pelindung: Polivinil alkohol
Aditif: Mineral anti-block agén

Spésifikasi Kimia

RDP-9120 RDP-9130
Penampilan bubuk bodas ngalir bébas bubuk bodas ngalir bébas
Ukuran partikel 80μm 80-100μm
Kapadetan bulk 400-550g / l 350-550g / l
eusi padet 98 mnt 98 mnt
eusi abong 10-12 10-12
nilai PH 5.0-8.0 5.0-8.0
MFFT 0 ℃ 5 ℃
aplikasi1
aplikasi2

Widang aplikasi

- Jaket skim
- Ubin napel
- mortir insulasi témbok exterior

Barang/Jenis RDP 9120 RDP 9130
Ubin napel ●●● ●●
Insulasi termal ●●
Self-leveling ●●
Putty témbok exterior fléksibel ●●●
Ngalereskeun mortir ●●
Sambungan gipsum sareng pangisi retakan ●●
Genteng grouts ●●

Pasipatan konci:
RDP tiasa ningkatkeun adhesion, kakuatan flexural dina bending, résistansi abrasion, deformability.Cai mibanda rheology alus tur ingetan cai, sarta bisa ningkatkeun lalawanan sag of adhesives kotak, éta bisa dijieun nepi ka ubin napel kalawan sipat non-slump alus teuing jeung putty mibanda sipat alus.

Fitur husus:
RDP henteu gaduh pangaruh kana préparasi réologis sareng émisi rendah,
bubuk Tujuan umum dina rentang Tg sedeng.Ieu eminently cocog pikeun
ngarumuskeun sanyawa kakuatan pamungkas tinggi.

Bungkusan:
Dipak dina kantong kertas multi-ply kalayan lapisan jero poliétilén, ngandung 25 kg;palletized & ngaleutikan dibungkus.
20'FCL beban 16 ton kalawan pallets
20'FCL beban 20 ton tanpa pallets

Panyimpenan:
Nyimpen dina tiis, tempat garing handap 30 ° C sarta ditangtayungan tina kalembaban sarta mencét, saprak barang téh thermoplastic, waktu neundeun teu kudu ngaleuwihan 6 bulan.

Catetan kaamanan:
Data di luhur luyu jeung pangaweruh urang, tapi ulah absolve nu klien taliti mariksa eta sadayana langsung dina resi.Pikeun ngahindarkeun rumusan anu béda sareng bahan baku anu béda, punten langkung seueur uji sateuacan dianggo.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali