Ngalereskeun mortir

Ngalereskeun mortir

Perbaikan mortir mangrupakeun kualitas premium pre-dicampur, shrinkage-dikompensasi mortir dijieunna tina semén dipilih, aggregates gradasi, fillers lightweight, polimér jeung aditif husus.Mortir Repair utamana dipaké pikeun ngalereskeun beungeut ruksakna bagian struktur beton kayaning cavities, honeycombs, breakages, spalling, tendons kakeunaan, jeung sajabana, pikeun mulangkeun kinerja alus tina struktur beton.
Ogé bisa dipaké salaku serat karbon bertulang leveling mortir,-kinerja tinggi masonry mortir, sarta plastering leveling mortir pelindung pikeun tulangan strand baja dina wangunan (struktur).Produk ieu ditambahkeun ku rupa-rupa modifiers polimér molekular tinggi, bubuk karét sarta serat anti cracking.Ku alatan éta, boga workability alus, adhesion, impermeability, résistansi peeling, résistansi freeze-thaw, résistansi carbonization, résistansi retakan, résistansi karat baja sareng kakuatan anu luhur.

Ngalereskeun-Mortir

parentah konstruksi

1. Nangtukeun wewengkon perbaikan.Kisaran perawatan perbaikan kedah 100mm langkung ageung tibatan daérah karusakan anu saleresna.Potong atawa pahat kaluar ujung nangtung wewengkon perbaikan beton kalayan jero ≥5mm pikeun nyegah thinning ujung wewengkon perbaikan.
2. Ngabersihan lebu ngambang jeung minyak dina beungeut lapisan base beton di wewengkon perbaikan, sarta nyabut bagian leupas.
3. Ngabersihan up karat jeung lebu dina beungeut bar baja kakeunaan di wewengkon perbaikan.
4. Lapisan dasar beton di wewengkon perbaikan cleaned kudu chipped atawa diolah ku agén perlakuan panganteur beton.
5. Paké pompa hawa atawa cai pikeun ngabersihan beungeut basa beton di wewengkon repaired, sarta euweuh cai jelas kudu ditinggalkeun salila prosés salajengna.
6. Aduk mortir perbaikan-kakuatan tinggi nurutkeun rasio Pergaulan dianjurkeun of 10-20% (rasio beurat) cai.Pergaulan mékanis cukup pikeun 2-3 titik sareng kondusif pikeun kualitas sareng laju pergaulan.Pergaulan manual kedah di 5 titik pikeun mastikeun campuran seragam.
7. The-kakuatan tinggi perbaikan mortir nu geus dicampur bisa plastered, sarta ketebalan hiji moyok teu kudu ngaleuwihan 10mm.Lamun lapisan plastering kandel, metoda konstruksi plastering layered jeung sababaraha kudu dipake.

Produk éter selulosa KimaCell dina perbaikan mortir tiasa ningkatkeun sipat-sipat ieu:
· Ningkatkeun ingetan cai
· Ngaronjat résistansi retakan sareng kakuatan compressive
· Ningkatkeun adhesion kuat mortir.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC MP100M klik di dieu
HPMC MP150M klik di dieu
HPMC MP200M klik di dieu