Sanyawa timer leveling

QualiCell selulosa éter HPMC / MHEC produk viskositas pisan low nyaeta realisasi sipat timer leveling.
· Nyegah slurry tina netep sareng ngaluarkeun getih
· Ningkatkeun sipat ingetan cai
· Ngurangan shrinkage mortir
· Hindarkeun retakan

Éter selulosa pikeun Sanyawa Self-leveling

Mortar leveling diri mangrupikeun produk panyalindungan lingkungan téknologi tinggi kalayan eusi téknologi luhur sareng tautan téknis anu rumit.Ieu mangrupakeun bahan powdery garing-campuran diwangun ku sababaraha bahan, nu bisa dipaké ku Pergaulan cai dina situs.Saatos nyebarkeun sakedik scraper, anjeun tiasa nampi tingkat permukaan dasar anu luhur.Self-leveling semén ngabogaan speed hardening gancang.Éta tiasa dijalankeun saatos 4-5 jam, sareng konstruksi permukaan (sapertos lantai kai, papan inten, jsb) tiasa dilaksanakeun saatos 24 jam.Konstruksi anu saum sareng saderhana henteu cocog sareng leveling manual tradisional.
Self-leveling semén / mortir mangrupakeun jenis permukaan lanté datar tur mulus nu bisa diteundeun kalawan lapisan finish final (kayaning karpét, lanté kai, jsb).Sarat kinerja konci na kaasup hardening gancang sarta shrinkage low.Aya sistem lantai anu béda dina pasaran, sapertos dumasar semén, basis gips atanapi campuranna.

Timer leveling-Sanyawa

Sipat téknis utama semén / mortir timer leveling
(1) Likuiditas
Fluiditas mangrupa indikator penting reflecting kinerja semén / mortir timer leveling.Sacara umum, fluidity leuwih gede ti 210 ~ 260mm.
(2) Stabilitas slurry
Indéks ieu ngagambarkeun stabilitas semén / mortir timer leveling.Tuang slurry dicampur dina piring kaca horizontal disimpen, sarta nitenan sanggeus 20 menit.Sakuduna euweuh perdarahan atra, delamination, segregation, atawa gelembung balik.Indéks ieu gaduh dampak anu langkung ageung dina kaayaan permukaan sareng daya tahan bahan saatos cetakan.
(3) kakuatan compressive
Salaku bahan lanté, indéks ieu kedah nyumponan spésifikasi konstruksi pikeun lantai semén.Lantai permukaan mortir semén biasa domestik merlukeun kakuatan compressive of 15MPa atawa leuwih, sarta kakuatan compressive lapisan permukaan beton semén nyaeta 20MPa atawa leuwih.
(4) Kakuatan lentur
Kakuatan flexural semén / mortir timer leveling industri kudu leuwih gede ti 6Mpa.
(5) Nyetel waktu
Pikeun waktos setting semén / mortir timer leveling, sanggeus confirming yén slurry ieu merata dicampurkeun, mastikeun yén waktu pamakéan na leuwih ti 40 menit, sarta operability nu moal kapangaruhan.
(6) Résistansi dampak
The timer leveling semén / mortir kudu bisa tahan tabrakan disababkeun ku lalulintas normal jeung objék diangkut, sarta lalawanan dampak taneuh kudu leuwih gede atawa sarua jeung 4 joules.
(7) Ngagem lalawanan
Self-leveling semén / mortir dipaké salaku bahan permukaan taneuh sarta kudu tahan lalulintas taneuh normal.Alatan aliran na
Lapisan datar ipis, sareng nalika dasar taneuh padet, gaya bantalanana utamina dina permukaan, sanés dina volume.Ku alatan éta, résistansi makéna leuwih penting batan kakuatan compressive na.
(8) Beungkeutan kakuatan tensile kana lapisan dasar
Kakuatan beungkeutan antara semén / mortir timer leveling jeung lapisan dasar langsung patali jeung naha slurry bakal hollowed na peeled kaluar sanggeus hardening, nu boga dampak gede dina durability bahan.Dina prosés konstruksi sabenerna, cet agén panganteur taneuh sangkan eta ngahontal kaayaan leuwih cocog pikeun pangwangunan bahan timer leveling.Kakuatan tensile beungkeut tina bahan self-leveling lanté semén domestik biasana di luhur 0.8MPa.
(9) Résistansi retakan
résistansi rengat mangrupakeun indikator konci semén / mortir timer leveling, sarta ukuranana patali jeung naha bahan timer leveling boga retakan, hollows, sarta shedding sanggeus hardening.Evaluasi anu leres tina résistansi retakan bahan tingkatan diri aya hubunganana sareng evaluasi anu leres ngeunaan kasuksésan atanapi kagagalan bahan tingkatan diri.

QualiCell selulosa éter HPMC / MHEC produk viskositas pisan low nyaeta realisasi sipat timer leveling.
· Nyegah slurry tina netep sareng ngaluarkeun getih
· Ningkatkeun sipat ingetan cai
· Ngurangan shrinkage mortir
· Hindarkeun retakan

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK400 klik di dieu
MHEC ME400 klik di dieu