Skim Coat

Produk éter selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun ku kaunggulan handap dina jaket skim:
· kaleyuran alus, ingetan cai, thickening jeung kinerja konstruksi
· sakaligus ningkatkeun adhesion sareng workability,
· Nyegah hollowing, cracking, peeling atanapi shedding masalah

Éter selulosa pikeun Skim Coat

jaket skim mangrupakeun jenis cet témpél kandel hiasan dipaké pikeun rarata témbok, sarta éta mangrupa produk indispensable saméméh lukisan.Lambang dina Primer atawa langsung dina obyék pikeun ngaleungitkeun beungeut henteu rata tina objék coated.Dirumuskeun ku sajumlah leutik aditif, dasar cet, jumlah pangisi anu ageung sareng jumlah pigmén ngawarnaan anu pas.The pigmén dipaké utamana karbon hideung, beusi beureum, Chrome konéng, jeung sajabana, sarta fillers utamana talc, bikarbonat, jsb Hal ieu dipaké pikeun ngeusian permukaan kerja sawaréh recessed, sarta eta oge bisa dilarapkeun ka sakabéh beungeut cai. biasana sanggeus lapisan Primer geus garing, mangka dilarapkeun ka beungeut lapisan Primer. Lapisan skim dumasar semén dipaké salaku palapis final dina substrat béda jeung boga ketebalan 2-4 mm.Aranjeunna dilarapkeun dina sababaraha lapisan.

Skim-Jaket

Pamakéan jas skim

Produk ieu cocog pikeun papan GRC, papan ceramsite, tembok beton, papan semén sareng blok aerated, kitu ogé sagala rupa papan témbok sareng lantai di lingkungan anu lembab.Produkna ogé cocog pikeun témbok sareng siling kamar mandi, kamar mandi, dapur, ruangan bawah tanah, ogé témbok luar, balkon, kaayaan suhu luhur, ruangan bawah tanah, garasi bawah tanah sareng tempat-tempat sanés anu sering aya cai.Bahan dasarna tiasa janten mortir semén, dewan pencét semén, beton, papan gips, sareng sajabana, sareng sasmita anu béda tina palapis témbok interior ogé tiasa dipilih dumasar kana syarat pangguna.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu