Mortar insulasi termal

QualiCell selulosa éter produk HPMC / MHEC mangrupa unsur penting dina EPS Thermal Insulasi Mortars, mibanda sipat résistansi-suhu luhur, ingetan cai tinggi, sarta workability alus teuing.

Éter Selulosa pikeun Mortar Insulasi Termal

mortir insulasi termal mangrupakeun jenis siap-dicampur mortir bubuk garing dijieunna tina rupa-rupa bahan lightweight sakumaha aggregates, semén salaku bahan cementitious, dicampurkeun jeung sababaraha aditif dirobah, sarta dicampurkeun ku produsén.Bahan wangunan anu dipaké pikeun ngawangun lapisan insulasi dina beungeut wangunan.mortir insulasi termal HWR cocog pikeun insulasi termal rupa wangunan.Salian insulasi termal éksternal témbok éksternal, éta ogé tiasa dianggo pikeun insulasi termal témbok luar, insulasi bumi, insulasi panas bumi, sareng tangki panyimpen minyak sareng gas alam ageung.

Thermal-Insulasi-Mortir

mortir insulasi microbead vitrified bisa dipaké di jero rohangan jeung di luar, tapi lolobana dipaké pikeun insulasi indoor, kayaning stairwells, basements, garages, tembok partisi atawa halangan seuneu témbok éksternal.Éta tiasa dianggo nyalira dina témbok luar.Pikeun ngahontal pangaruh ngahemat énergi ku 65%, éta kedah sahenteuna 10 cm atanapi langkung.Pangwangunanna teu merenah.Disarankeun ngagunakeun insulasi komposit sareng bahan insulasi témbok éksternal pikeun nyumponan sarat insulasi sareng ngahontal panyalindungan seuneu Kelas A.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu