Ubin napel

QualiCell Cellulose éter HPMC/MHEC produk bisa ningkatkeun ubin napel ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Selulosa éter pikeun Genténg napel

Genténg napel, ogé katelah ubin lem atanapi ubin napel keramik, kitu ogé ubin viscose, dibagi kana tipe biasa, tipe polimér, tipe bata beurat.Ieu utamana dipaké pikeun nempelkeun Kotak keramik, Kotak permukaan, Kotak lanté jeung bahan hiasan lianna.Hal ieu loba dipaké di jero jeung di luar Nyanghareupan tempat hiasan pikeun tembok, lanté, kamar mandi, dapur jeung wangunan lianna.
Cost éféktif ubin napel
Élém ubin anu murah-hémat ngan ukur ngandung jumlah MC anu diperyogikeun sareng henteu aya RDP.Aranjeunna minuhan sarat adhesion of C1 kotak napel sanggeus neundeun awal jeung immersion cai, tapi teu minuhan sarat sanggeus sepuh panas sarta freeze-ngalembereh.Waktos pambukaan kedah cekap tapi henteu ditangtukeun.

Genténg-Napel

napel ubin standar

Napel ubin standar nyumponan sadaya sarat kakuatan adhesion tensile tina napel ubin C1.Opsional, aranjeunna tiasa ningkatkeun kinerja non-slip atanapi manjangkeun waktos buka.Adhesives ubin standar tiasa curing normal atanapi curing gancang.
napel ubin premium
Adhesives ubin kualitas luhur nyumponan sadaya sarat kakuatan adhesion tensile tina napel ubin C2.Aranjeunna biasana gaduh résistansi dieunakeun anu langkung saé, waktos kabuka diperpanjang sareng ciri deformasi khusus.Adhesives ubin kualitas luhur tiasa curing biasa atanapi curing gancang.

Naon cara anu leres pikeun ngagunakeun ubin napel?
1. Paké scraper toothed ka nyebarkeun lem dina beungeut kerja sangkan eta disebarkeun merata sarta ngabentuk strip huntu.Larapkeun kira-kira 1 méter pasagi unggal waktos (gumantung kana cuaca sareng suhu) teras gosok ubin dina éta salami waktos garing;
2. Ukuran scraper toothed kudu mertimbangkeun flatness tina beungeut kerja jeung darajat unevenness dina tonggong kotak;
3. Lamun celah dina tonggong ubin keramik jero atawa batu atawa ubin keramik leuwih badag sarta heavier, lem dua kali sided kudu diterapkeun, nyaeta, lem grout kudu diterapkeun kana beungeut kerja jeung tukang. ubin keramik dina waktos anu sareng.

QualiCell Cellulose éter HPMC/MHEC produk bisa ningkatkeun ubin napel ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu