Genténg Bond

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun beungkeut Tile ngaliwatan kaunggulan ieu: Ningkatkeun waktos buka anu langkung lami.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Selulosa éter pikeun Genténg Bond

Beungkeut ubin nyaéta napel non-toksik, euweuh bauan, non-polusi, non-corrosive, héjo sarta ramah lingkungan, nu bisa dibagi kana tilu kategori: tipe polimér, tipe biasa, jeung tipe bata beurat.Ieu mangrupakeun powdery finely diprosés bahan beungkeutan kakuatan tinggi dijieunna tina binders polimér diimpor pikeun ngaropéa semén kualitas luhur, dicampurkeun jeung keusik quartz, rupa aditif, sarta fillers.Éta tiasa dianggo langsung saatos nyampur sareng cai.
Naon beungkeut Tile umum?
1.Polimér Genténg beungkeut
Fitur: napel ubin ieu adhesion kuat, résistansi cai alus, durability alus, operasi gampang, kinerja geser tinggi, sarta bisa dipaké salaku agén panganteur na napel kalawan épék dual.

Genténg-Beungkeut

2. beungkeut Genténg Biasa
Fitur: Jenis napel ubin ieu henteu kedah baseuh témbok bata salami konstruksi.Cai mibanda kalenturan alus, impermeability, résistansi retakan, résistansi sepuh alus, résistansi suhu luhur, résistansi freeze-ngalembereh, non-toksik sarta ramah lingkungan, sarta konstruksi basajan.
3.Heavy bata Genténg beungkeut
Fitur: Napel ubin ieu dirumuskeun khusus pikeun ngabéréskeun masalah napel ubin biasa anu henteu tiasa nempel kana sababaraha ubin.Produk ieu ogé tiasa nempel ubin di luar ubin, ngaleungitkeun masalah napel biasa anu henteu nempel di luar ubin., Hariwang-haratis tur merenah, teu kudu salempang ngeunaan masalah shoveling kaluar Kotak jeung ulang ngagantelkeun atawa maké napel nempel aranjeunna di luar.Éta 3-5 kali langkung kuat tibatan napel keramik biasa, sareng tiasa ngagentos rak gantung garing, ngahémat biaya konstruksi.
4.Tile beungkeut bisa dipaké pikeun nempelkeun Kotak biasa, Kotak keramik, Kotak glazed, mosaics kaca, mosaics keramik, Kotak floor, marmer, granit, dewan gips jeung bahan hiasan témbok lianna.Cai mibanda kakuatan beungkeutan tinggi, workability alus, ingetan cai alus, waktos adjustment lila, euweuh aliran ubin, résistansi cai, résistansi suhu luhur, résistansi freeze-ngalembereh, résistansi kana parobahan tiis jeung panas, waterproof na impermeability, kinerja anti sepuh alus. sarta jangka panjang Cai mibanda durability tinggi, Ngahindarkeun hollowing na cracking, operasi basajan, konstruksi merenah, efisiensi gawé tinggi na benefit ékonomi.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu