Genteng Grouts

Produk éter selulosa QualiCell HPMC / MHEC tiasa ningkat ku sipat-sipat ieu dina grout ubin:
· Nyadiakeun konsistensi cocog, workability alus teuing, sarta plasticity alus
· Pastikeun waktu muka mortir anu ditangtoskeun
· Ningkatkeun kohési mortir sareng adhesionna kana bahan dasar
· Ningkatkeun sag-lalawanan jeung ingetan cai

Selulosa éter pikeun Genténg Grouts
Tile Grouts mangrupakeun bahan beungkeutan powdery dijieunna tina keusik quartz kualitas luhur sarta semén salaku aggregates, dipilih bubuk karét polimér molekul tinggi jeung rupa-rupa aditif, sarta dicampur merata ku mixer a.
Tile Grout dianggo pikeun ngeusian rohangan antara ubin sareng ngadukung aranjeunna dina permukaan pamasangan.Tile Grout asalna dina rupa-rupa warna sareng nuansa, sareng ngajaga ubin anjeun tina ngalegaan sareng ngagentos ku parobihan suhu sareng tingkat Uap.
Grouts dipaké pikeun ngeusian sendi antara ubin sarta bisa dilarapkeun dina lebar béda.Aranjeunna sadia dina loba kelir béda. Utamana dipaké pikeun caulking rupa Kotak glaze, marmer, granit jeung bata lianna.Lebar jeung ketebalan tina caulking nu bisa dipilih nurutkeun user.The caulking tina Kotak keramik jeung Kotak lanté bisa mastikeun yén euweuh retakan dina mendi caulking, sarta mibanda résistansi rembesan cai alus, nu bisa nyegah Uap jeung rainwater ti. penetrating kana témbok, utamana dina usum tiis, cai seeping kana sendi The icing swells, ngabalukarkeun bata glued layu atawa gugur.

Genténg-Grouts

Salaku tambahan, panggunaan ubin keramik sareng grout ubin lantai tiasa ngirangan présipitasi kalsium gratis dina mortir semén tanpa mangaruhan éstétika hiasan.Teu ngandung formaldehida bébas, bénzéna, toluén, +xilena jeung sanyawa organik volatil total.Ieu mangrupakeun produk héjo.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
MHEC ME60000 klik di dieu
MHEC ME100000 klik di dieu
MHEC ME200000 klik di dieu