Sanyawa Trowelling

Produk éter Selulosa QualiCell tiasa ningkatkeun sanyawa Trowelling dumasar kana Gypsum ngaliwatan kaunggulan ieu: Ningkatkeun waktos buka anu langkung lami.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Éter selulosa pikeun sanyawa Trowelling
Sanyawa Trowelling dumasar-gypsum dipaké pikeun meratakeun substrat témbok atawa siling anu béda.Éta nu dilarapkeun dina lapisan ipis, nyadiakeun permukaan pisan lemes jeung hiasan, nu lajeng bisa painted.Gypsum dumasar sanyawa trowelling dipaké pikeun lemes papan moyok, tembok beton atawa ceilings.The aplikasi utama pikeun bahan konstruksi dumasar gips anu plasters.(leungeun atawa mesin dilarapkeun), sanyawa trowelling, fillers gabungan sarta napel.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu
Trowelling-sanyawa