mortir waterproof

Produk éter selulosa QualiCell dina mortir waterproof tiasa sacara efektif ningkatkeun résistansi retakan mortir, ngirangan nyerep cai sareng shrinkage garing tina mortir waterproof kaku, ku kituna pikeun ngahontal pangaruh waterproof sareng impermeability.

Selulosa éter pikeun mortir waterproof

mortir waterproof disebut oge cationic neoprene lateks waterproof sarta bahan anticorrosive.Latex neoprene kationik mangrupikeun jinis sistem cai-bukti sareng anticorrosive dumasar kana molekul polimér anu dirobih.Ku ngawanohkeun impor résin epoxy dirobah lateks jeung nambahkeun domestik neoprene lateks, polyacrylate, karét sintétik, rupa-rupa émulsifiers, lateks dirobah sarta latex polimér tinggi lianna.Ieu mangrupakeun polimér waterproof na anticorrosive bahan ku nambahkeun bahan dasar, jumlah luyu tina aditif kimiawi jeung fillers, sarta nambahkeun ngaliwatan plasticizing, Pergaulan, calendering jeung prosés lianna.Bahan impor sareng bahan bantu domestik anu kualitas luhur dipilih, sareng produk kualitas luhur anu diproduksi saluyu sareng tingkat pangluhurna standar industri nasional disarankeun pikeun pangwangunan perumahan well-off nasional.Lifespan panjang, konstruksi merenah, immersion jangka panjang dina cai, bentang hirup leuwih ti 50 taun.

Waterproof-Mortir

mortir waterproof boga résistansi cuaca alus, durability, impermeability, compactness sarta adhesion pisan tinggi, kitu ogé pangaruh waterproof na anticorrosive kuat.Éta tiasa tahan korosi média produksi lebu soda, uréa, amonium nitrat, cai laut, asam hidroklorat sareng uyah asam-basa.Hal ieu dicampurkeun jeung keusik semén biasa jeung semén husus pikeun nyieun mortir semén, nu matak atawa disemprot jeung mortir semén, sarta sacara manual dilarapkeun pikeun ngabentuk waterproof jeung anticorrosive lapisan mortir kuat dina beton jeung beungeut cai.Ieu mangrupakeun kaku jeung tangguh waterproof sarta bahan anticorrosive.Pergaulan jeung semén jeung keusik bisa ngarobah mortir, nu bisa dipaké pikeun pengobatan tembok wangunan jeung taneuh jeung lapisan waterproof rékayasa jero taneuh.

Sistem waterproofing dibagi kana slurries sealing kaku jeung disebut mémbran sealing fléksibel nurutkeun EN14891.

Sacara umum, slurries sealing kaku dipaké pikeun ngajaga bagian konstruksi ngalawan Uap jeung cai.Sistem waterproofing fléksibel dumasar kana polimér dirobah mortir semén.Éta biasana dianggo handapeun ubin di daérah baseuh sapertos dapur, kamar mandi sareng balkon.

Naon kaunggulan tina mortir waterproof?
mortir waterproof bisa dilarapkeun dina beungeut baseuh, nu hésé pikeun domestik pangleyur umum bahan waterproof na anticorrosive.Konstruksi tiasa dilaksanakeun dina campuran beton.Kusabab objék boga dampak dina beungeut dasar konstruksi, adhesion of palapis kana beton ngaronjat.Dina waktu nu sarua, bahan latex neoprene kationik ngeusi pori sarta retakan mikro dina mortir, ku kituna palapis nu boga impermeability Good.Gaya cohesive nyaeta 3 nepi ka 4 kali leuwih luhur ti nu ti mortir semén biasa, sarta kakuatan flexural leuwih ti 3 kali leuwih luhur ti éta mortir semén biasa, jadi mortir ngabogaan résistansi retakan hadé.Bisa jadi waterproof, korosi-bukti sarta Uap-bukti dina hareup, balik, lamping, sarta sisi béda.Gaya beungkeutan anu kuat, moal ngahasilkeun hollowing, résistansi retakan, saluran cai sareng fenomena anu sanés.

Latex neoprene kationik tiasa dianggo pikeun waterproofing sareng anticorrosion, ogé pikeun nyolok sareng ngalereskeun.Henteu aya lapisan leveling sareng lapisan pelindung, sareng éta tiasa réngsé dina hiji dinten.Mangsa konstruksi pondok sareng biaya komprehensif rendah.Éta tiasa diwangun dina permukaan baseuh atanapi garing, tapi lapisan dasarna henteu kedah ngagaduhan cai ngocor atanapi cai ngeuyeumbeu.Latex neoprene kationik boga sipat umum neoprene, sipat mékanis alus teuing, résistansi kana cahya panonpoé, ozon jeung atmosfir, sarta seawater sepuh, résistansi kana éster minyak, asam, alkali jeung korosi kimiawi lianna, résistansi panas, non-berpanjangan ngaduruk, timer extinguishing. , lalawanan Deformasi, résistansi Geter, résistansi abrasion, tightness hawa alus sarta lalawanan cai, sarta total adhesion tinggi.Éta non-toksik sareng teu bahaya, sareng tiasa dianggo dina pangwangunan kolam renang.Konstruksina aman sareng sederhana.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100M klik di dieu
HPMC TK150M klik di dieu
HPMC TK200M klik di dieu