Cét Luar

QualiCell Selulosa éter HPMC / MHEC / produk HEC bisa ningkatkeun cét Exterior ngaliwatan kaunggulan handap: Ningkatkeun waktos buka deui.Ningkatkeun kinerja gawé, trowel non-iteuk.Ningkatkeun daya tahan ka sagging sareng Uap.

Éter selulosa pikeun cét Exterior
Cat tembok, sakumaha ngaranna ngakibatkeun, mangrupakeun jenis cet témbok exterior nu dilarapkeun ka témbok exterior.The cet témbok exterior diperlukeun pikeun coatings témbok exterior.Hiasan témbok luar kolega ogé tiasa ngajantenkeun warna sareng kualitas bahan kelas luhur wangunan, sareng penampilan wangunan langkung jangkung.Hayu redaktur masihan anjeun bubuka lengkep.Rincian cét!
Naon cet luar?
The cet exterior dijieunna tina emulsion silikon kacida elastis, aditif titanium dioksida, jsb Sex jeung fungsi waterproof.Alatan téknologi anyar, palapis ngabogaan résistansi noda alus teuing, breathability sarta lalawanan.

Cat luar

Jenis cet exterior
Hiasan témbok luar langsung kakeunaan alam, sareng tahan angin, hujan, sareng panonpoé.Ku alatan éta, palapis nu diperlukeun pikeun mibanda résistansi cai, ingetan warna, résistansi polusi, résistansi sepuh tur adhesion alus, sarta ogé mibanda lalawanan freeze-ngalembereh alus tur formasi pilem.Fitur tina suhu low.

Palapis témbok luar dibagi kana opat kategori dumasar kana tékstur hiasan:
Kategori kahiji: coatings témbok exterior ipis: tékstur rupa, bahan kirang, sarta ogé bisa dipaké pikeun hiasan témbok interior, kaasup coatings datar, keusik témbok-kawas sarta coatings mika-kawas.Seuseueurna cét latex herang akrilik anu warni nyaéta cét ipis.Karakteristikna nyaéta résistansi cai, résistansi asam, résistansi alkali, sareng résistansi freeze-thaw.
Kategori kadua: cet pola multi-lapisan: jenis ieu cet mangrupakeun tipe anyar tina cet arsitéktur kalawan aggregates kalawan emulsion acrylic jeung bahan polimér salaku bahan pilem-ngabentuk utama.Polana kerung sareng gilig, beunghar ku pangaruh tilu diménsi.
Kategori katilu: cet keusik berwarna: Ngagunakeun keusik quartz dyed jeung bubuk mika keramik salaku bahan baku utama, warna nyaeta novel jeung cemerlang.
Kategori kaopat: cet kandel: sprayable, paintable, rollable, nappable, sarta ogé bisa dijieun kalawan pola tékstur béda.Hal ieu dicirikeun ku résistansi cai anu saé, résistansi alkali, résistansi polusi, résistansi cuaca, sareng konstruksi sareng perawatan anu gampang.
Cat témbok luar henteu ngan ukur warni sareng warni, tapi ogé gaduh pangaruh anu saé.Ieu mangrupakeun palapis bahan wangunan imah pisan praktis tur geulis.Anjeun panginten hoyong nganggo palapis témbok luar anu langkung ramah lingkungan dina hiasan bumi anjeun pikeun ningkatkeun éfék hiasan.

Kualitas cet témbok exterior ogé bisa nangtukeun panjang ayana wangunan urang.Dina sababaraha wangunan, alatan kualitas goréng tina cet témbok exterior, tembok exterior bakal layu atawa gugur, mangaruhan penampilan, sarta perlu repaired sering, nu wastes loba duit.expenses diperlukeun.Perlu nengetan pilihan cet témbok exterior, sabab wangunan geus kakeunaan luar pikeun lila, sarta sering panonpoé jeung angin téh bisa dilawan, jadi waterproof na sunscreen kudu dianggap lamun milih cet témbok exterior.

 

Nyarankeun Kelas: Nyuhunkeun TDS
HPMC TK100MS klik di dieu
HPMC TK150MS klik di dieu
HPMC TK200MS klik di dieu